Szikora Róbert beszólt Árpa Attilának a Sztárbox kapcsán: Aki tényleg művész, annak nem szabad

Szikora Róbert nem szereti a Sztárbox című műsort, de Árpa Attila szerinte jó bele.

2023. december 8., 07:39

Szerző:

Szikora Róbert a vendég Palik Lászlóék legfrissebb videójában a YouTube-on, és a riportban szóba kerül a Sztárbox című műsor, amiről mindenki beszél, de amit messze nem mindenki néz. Például Szikora Róbert sem.

A Hungária és az R-GO zenésze a következőképpen fogalmaz a műsorról, amibe szerinte Árpa Attila való, de az igazi sztárok nem:

„én azt nem nézem. Azt is megmondom, miért: érthetetlennek tartom, hogy egy valódi sztár, például Dobrády Ákos miért akarja magát leüttetni, hogy leüssék, hogy kinevessék, hogy megalázzák, és a rajongói előtt pedig elveszít valamit. Ez a celebeknek való szerintem. Mondjuk a nevet mondok, Árpa Attilának jó. De egy finomabb művésznek, aki tényleg művész… annak nem illik, nem szabad, lejáratja magát. És a nőknél pedig fokozottan... Nő ne üsse meg a másikat, tudom, hogy a történelemben voltak vad asszonyok. [...] A nő az egy szent ember, azért, mert ő tud életet adni, senki más nem tud életet adni. A Jóisten földíszítette azzal, hogy fizikailag gyengébb, de mindent a nő irányít – az egész világot.”

És ha már a nőkről volt szó, Szikora Róbert az édesanyjáról is mesél:

„amikor a papám elment énekelni, táncdalénekes volt, és teli volt csajokkal vagy rajongókkal meg minden, és akkor úgy egyedül maradtunk anyukámmal. De az anyukám inkább dolgozott, nekem a kép az az, hogy elmegy kora reggel dolgozni, és valamikor hazajön délután.”

Szikora Róbert hozzáteszi, hogy édesanyjának titkárnőként szintén jó dolga volt a munkahelyén, őt inkább a nagymamája nevelte.

Árpa Attilához visszakanyarodva: egy évvel ezelőtt abból lett botrány, hogy egy hasonló nyilatkozatában Cserhalmi György hozta őt fel példára arra, aki nem színész, hanem celeb.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)