Pintér Tibor meghökkentő vallomása a Sztárboxról: szerinte ezért sikeres Árpa Attila

Pintér Tibor egy hosszú videóban foglalta össze gondolatait az Árpa Attila elleni Sztárbox-meccs után.

2023. december 6., 12:46

Szerző:

Vasárnap volt Árpa Attila és Pintér Tibor meccse az RTL Sztárbox című műsorában. A két színész összecsapása az előbbi győzelmével ért véget, így Árpa Attila jutott a döntőbe, ahol az ellenfele Brasch Bence lesz.

Pintér Tibor kedd este egy igen hosszú videóban foglalja össze gondolatait a műsorról, illetve a meccsről. Sőt, Árpa Attilára vonatkozó gondolataival kezdi. Meghökkentő lehet, hogyan beszél múlt heti ellenfeléről:

„hadd köszönjem meg Árpa Attilának ezt a fantasztikus meccset. Eddig is tudtam, ki az Árpa Attila, de most tudtam meg, hogy miért ő az Árpa Attila igazán. Olyan emberi adottságokkal, erényekkel rendelkezik szerintem az Attila, amik nélkül nem lehetne valaki ilyen sikeres. Mik ezek? Ez a korrektség, sportszerűség és a feltétlen szeretet. Ez a feltétlen szeretet lejött a meccs alatt is. Én ezt a szeretet meccsének neveztem el, bebizonyítottuk azt, hogy két 50 éves ember mindenféle negatív előítélet nélkül, szeretettel tudnak egymással sportszerűen versengeni akár egy küzdősportban is.”

A videó további részében Pintér Tibor elmondja, hogy hét hónapja bokszol, és a felkészülés alatt „igazi pofonokat” kapott, egyszer ki is ütötték, ő is kiütött valakit. Menet közben azt is megtapasztalta, hogy nem kell mindent neki csinálnia a Lovas Színházban: a Jégvarázs című musicalt növendékei valósították meg az ő közreműködése nélkül, amíg Pintér Tibor a bokszedzésekkel volt elfoglalva.

A teljes videót alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)