Pintér Tibor elárulta, hogyan fogyott fél év alatt húsz kilót: Csak reggeliztem, este jött a másik titok

Pintér Tibor elmesélte fogyása titkait Hajdú Péternek.

2023. szeptember 22., 08:51

Szerző:

Pintér Tibor az elmúlt fél évben 20 kilót fogyott, derül majd ki a Frizbi TV következő adásából. Hajdú Péter aktuális vendége természetesen nem az egészsége érdekében kezdett diétázni, hiszen ő világéletében formában volt, hanem egy szerep kedvéért, mintha Hollywoodban lenne, ahol, amint azt jól tudjuk, évtizedek óta a színészmesterség csimborasszójaként van elkönyvelve, ha valaki sokat fogy, vagy főleg ha sokat hízik egy szerepért.

„A Herkules című produkcióra készültünk és magammal szemben volt elvárás, hogy »leszáradok« a premierig. Vagyis elérek egy nagyon szikár, tónusos izomzatot. Ezt egy nagyon radikális fogyókúrával értem el”

– idézi Pintér Tibor szavait már most a ma este megjelenő interjúból a Bors.

Ezt a radikális fogyókúrát a Nemzeti Lovas Színház igazgatója és sztárja a következőképpen írja le:

„kipróbáltam sok mindent. Jót is tett némelyik, de az átütő eredmény nem jött. Én abban hiszek, hogy ne egyél! Anyukám persze mondta, hogy le fogok szédülni a lóról és van is ennek realitása, de azt gondolom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Az embernek rengeteg rejtett tartaléka van. Az első két hónapban, csak reggeliztem. Tojásrántottát és zabpelyhet. Az egész napomat úgy építettem fel, hogy hergeltem magam. Ebédidőben kicsit éhes lettem. Este pedig jött a másik titok. Nem volt semmi a hűtőben...”

Istenes Bence is megmondhatja: a keménycsávók nemcsak bírják a szenvedést, hanem büszkén-viccelődve úgy fitogtatják a médiában, mintha semmiség lenne.

A Frizbi következő adásának hivatalos beharangozóját alább találja, Pintér Tibor úgy öltözött fel, mintha kimenőn lenne egy katonai kiképzőtáborból.

(Kiemelt kép: YouTube/FrizbiTV)