Istenes Bence borzalmasan néz ki, de elvicceli – videó

Istenes Bencét minden bizonnyal a Sztárboxra készülve dekorálták így ki.

2023. szeptember 14., 11:20

Szerző:

Mint a legmenőbb-legmacsóbb csávók, Istenes Bence is félvállról veszi a horrorfilmbe illően ronda sérüléseket. Már megint a szemével van baj: ezúttal a jobb szemhéja van rettentően feldagadva, és a környék lila színű a véraláfutásoktól.

Az RTL műsorvezetője félmeztelenül videózza magát friss, csütörtök estig megtekinthető Instasztorijában, mutatva, hogy a szeme milyen borzasztóan néz ki, sőt, mintha a homlokán is lenne egy sérülés. Ehhez a következőket mondja:

„na, mi a helyzet? Ki hogy van? Kinek hogy van a szeme? Hogy telik az este? Allergiával mi a helyzet? Minden oké? Ja, velem is, semmi! Tényleg semmi, abszolút semmi!”

Mint tudjuk, az olyan kemény csávók, mint Istenes Bence, nem picsognak egy-egy sérülés miatt.

Istenes Bence egyébként nyilván a Sztárbox című műsorra készülve szerezte ezt a sérülését, de volt már hasonló posztja az adás bejelentését jóval megelőző időszakban is.

A Sztárbox című a programban férfi és női hírességek fognak egymással verekedni az RTL-en, és a kétgyermekes apuka már nagyban készül a versenyre. Istenes Bence az alábbi posztban is vicces-macsó kiszólásokkal szórakoztatja az ilyesmit kedvelő követőit:

„pár embert lecsücsültetek majd!”

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)