Istenes Bence magára haragította a szomszédokat: ezért jelentették fel

Istenes Bence és Csobot Adél építkeznek, és kijött a hatóság, mert valaki feljelentette őket.

2023. augusztus 14., 10:59

Szerző:

Istenes Bence és Csobot Adél bejelentették, hogy a Balaton-felvidékre költöznek, ahol már építik is a házukat. Az otthon elkészülését videóblogban dokumentálják, amiből most publikálták a legfrissebb epizódot, méghozzá azzal a címmel, hogy

„Feljelentettek minket”.

Az alább megtekinthető, de a 24.hu által is szemlézett videóban a következő hangzik el az ügyről:

„valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság, vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, hogy miért vágtunk ki egy fát meg ki adott erre engedélyt, és akkor mi mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát.”

Erre a hatóság képviselői fel is keresték az állítólagos fakivágás helyszínét:

„kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát.”

Istenes Bence hozzáteszi, hogy képtelen felfogni, hogyan találhat ki valaki egy ilyen hamis vádat csak azért, hogy azzal leendő szomszédját vegzálja:

„egyszerűen ez nekem nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg. És akkor észreveszi, veszi a fáradságot, hogy megírja a levelet, megkeresse, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő!”

Ha a további részletekre kíváncsi, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: Istenes Bence YouTube-csatornája)