Istenes Bence és Csobot Adél kiakadtak: Utálom ezeket a kis sunyikat!

Istenes Bence és Csobot Adél nem szeretik a gyerekeiket szerepeltetni, a műsorvezető apuka ezért akadt most ki különösen.

2023. július 17., 11:33

Szerző:

Istenes Bence ugyan az RTL legnézettebb műsorait vezeti, Csobot Adél pedig a legkövetettebb influenszerek egyik, de mégsem szeretnek a magánéletükről különösebb részleteket megosztani a nyilvánossággal, gyermekeiket pedig egyáltalán nem szerepeltetik sem a hagyományos, sem a közösségi médiában. Annyit lehet tudni róluk, hogy Nátán 7, Ádin pedig 5 éves.

Nos, a Blikk szúrta ki Istenes Bence Instasztoriját a hétvégén, amiben a 36 éves műsorvezető igen dühösen rohan ki lesifotósok ellen, akik titokban le akarták fényképezni a gyermekeit. Istenes Bence a következőket mondta az azóta eltűnt videón:

„de utálom ezeket a kis sunyiban fotózókat, ezeket a kis sunyikat! Főleg, ha a gyerekeimmel vagyok!!!”

Az nem derült ki, hogy profi paparazzókról van-e szó vagy csak tolakodó, és a határokat átlépő rajongókról, de Magyarország médiapiacát ismerve az utóbbi tűnik valószínűbbnek.

Istenes Bence egyébként folytatja beszélgetős YouTube-sorozatát, az IstenEstet, alább lehet megnézni a legutóbbi rész promóját.

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.