Pintér Tibor kemény beszólást kapott a sztárboxos győzelme után: Súlytöbblettel és szinte végig szabálytalanul „boxolt”

Pintér Tibor kiütötte vasárnap az ellenfelét, Dobrády Ákost, de van, aki szerint ez így nem volt fair.

2023. november 14., 07:38

Szerző:

A Sztárbox vasárnapi adásában három meccs volt látható, ezek közül az egyikben Pintér Tibor lett a győztes. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója lovon érkezett a ringbe és győztesként távozott, miután kiütötte a TNT együttes tagjaként híressé vált Dobrády Ákost. A második menetben már másodszor kellett rászámolni Dobrádyra, és mivel az énekes ekkor nem tudta megmondani, hogy akarja-e folytatni a mérkőzést, a bíró döntött helyette és véget vetett a találkozónak.

Nos, a fentieket látva hétfőn a szintén a TNT együttes másik tagja, Zuber Krisztián Inti az Instagramon állt ki Dobrády Ákos mellett, súlyos dolgokkal vádolva meg Pintér Tibort, többek között azzal, hogy a színész a nagy fogyás ellenére is túlsúlyos volt.

„Mérhetetlenül büszke vagyok a társamra. A z egyértelműen súlytöbblettel és szinte végig szabálytalanul »boxoló« ellenfél ellen hősiesen helyt ált. Sajnos most az intelligencia alul maradt. Ez így nem csak nem volt fair hanem veszélyes is volt. Nem vagyok boxszakértő, de ez, amit az ellenfél csinált, nem volt sportértéke és nem lehet ökölvívásnak nevezni. Nekünk Te vagy a győztes, Dobrády Ákos!!!”

Alább lehet megtekinteni a szóban forgó posztot.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)