Megdöbbentő: ez a híresség szerepelt volna a Sztárboxban, de visszamondta, helyette a TV2-n tűnik fel

Van egy híresség, aki bevallotta, hogy készült a Sztárbox idei évadára, de az visszalépett és egy másik realityt vállalt el.

2023. november 13., 15:35

Szerző:

Hatalmas a felhajtás jelenleg az RTL Sztárbox című műsora körül, és a HVG.hu friss interjújából kiderül, hogy kis híján még egy híresség szerepelt volna az évadban: Lakatos Levente. A youtuber-író-médiaszemélyiség a következőképpen beszél erről:

„nem vagyok gyáva típus, szeretek a traumáimmal szembenézni és orvosolni azokat. Nem zárkózom el a tévés szereplésektől, de szemfülesebben állok hozzá, megtanultam nemet mondani. Korábban, némi megfelelési kényszerrel küzdve úgy éreztem, azzal, ha elutasítok egy-egy felkérést, gyökerestől tépem ki a lehetőséget. Ma már nem vállalok el olyan feladatokat, amelyeken érzem, hogy nem önazonosak. A Sztárbox című műsorban való szereplésemet például visszamondtam, mert a felkészülési időszak elkezdését követően azt éreztem, olyan dolgot csinálok, amihez nincs tehetségem, ambícióm, és ez végeredményében csak személyes kudarchoz vezethet. Nem akarok mindenáron a televízióban szerepelni, nem fogok magamból kifordulni csak azért, hogy képernyőn legyek.”

Az RTL-en a Sztárboxot tehát nem vállalta el Lakatos Levente, de amint az a múlt héten kiderült, a Farm VIP-t a TV2-n igen.

Erre a választásra egy követője is rákérdezett az Instagramon. Az illető azt szerette volna tudni, hogy a műsor kiválasztásakor nem volt-e szempont, hogy „propagandatévéről van szó”. Erre a válasz automatikusan eltűnő sztoriban jelent meg Lakatos Leventétől a következők szerint:

„semmi sem fekete vagy fehér. Ha csak olyan emberekkel kommunikálnék, akikkel mindenben azonos véleményen vagyok, nagyon magányos lennék. És unalmas is lenne az élet. Ez a munkára is igaz. Én egy szórakoztató műsorban szerepelek, ami a TV2-n fut, és aminek kardinális kérdése egymás elfogadása. Senki nem kérte vagy kötelez arra, hogy kibújjak a bőrömből és tartsam magamban a véleményemet. Vagy hogy mondjuk változtassak a podcastem tartalmain. Ha lett volna ilyen elvárás, egészen biztosan nemet mondok. Innentől kezdve elfogadom, hogy másoknak különböző kérdésekben ellentétes a véleménye – hiszen ők is elfogadják, hogy másképpen gondolkozom.”

Lakatos Levente legújabb, hamarosan megjelenő könyve egyébként Kiara Lordról szól, akit a kiadvány „a leghíresebb magyar luxusescortként” aposztrofál.

(Kiemelt kép: RTL/Sztárbox)