Megint kiütést és idő előtt befejeződött meccset hozott a Sztárbox: íme, kik nem bírták az ütéseket

A Sztárbox harmadik negyeddöntőjébe volt, aki lovon érkezett, és volt, aki a második menet után távozott.

2023. november 13., 08:03

Szerző:

Ha ön nem nézte vasárnap este a Sztárbox című műsort az RTL-en, akkor sincs semmi probléma, most bepótolhat mindent! A férfi nehézsúly kategóriában Pintér Tibor és Dobrády Ákos, valamint Szegedi Fecsó és Curtis küzdöttek meg egymással.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója lovon érkezett a ringbe és győztesként távozott, miután kiütötte a TNT együttes tagjaként híressé vált Dobrády Ákost. A második menetben már másodszor kellett rászámolni Dobrádyra, és mivel az énekes ekkor nem tudta megmondani, hogy akarja-e folytatni a mérkőzést, a bíró döntött helyette és véget vetett a találkozónak. Alább látható a mérkőzés.

Úgy tűnik, Curtis egy évben csak egy realityt tud megnyerni az RTL-en: tavaly a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben győzött, idén pedig a Nyerő Párosban. A Sztárboxban azonban kiütötte a rappert Szegedi Fecsó médiaszemélyiség-üzletember, ami a rajongóknak nem feltétlenül volt nagy meglepetés, tekintve, hogy Curtis előzetesen többször mondta, hogy nem tudott igazán felkészülni a Sztárboxra. A rapper megpróbálta gyorsan lerohanni és kiütni Szegedi Fecsót, ez azonban nem sikerült neki. Curtis a második menetben már nemcsak sokat fogott és birkózott, hanem olykor egyszerűen elsétált, hogy levegőhöz jusson. Végül Fecsó kivárta azt a pillanatot, amikor ellenfelét már nem vitte a lendület, és a padlóra küldte, ahonnan a Voice zsűritjének tagja már nem is tudott feltápászkodni, így a bíró beszüntette a küzdelmet.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)