Sokkoló poszt a Nyerő Páros győztesétől: símaszkok, középső ujjak

Megvan az idei Nyerő Páros győztese, és a nyertes ki is használja a neki jutó extrafigyelmet, bár bizonyos szempontból meglepő lehet, hogy mire.

2023. október 29., 07:21

Szerző:

Péntek este beigazolódott, amit a Redditen már hónapok óta pletykáltak: a Nyerő Páros győztesei idén tényleg Curtis és Barnai Judit lettek. A második helyre került Vastag Csaba és Vastagné Domján Evelin, míg Boráros Csaba és Jákli Mónika lettek a harmadikak. Ezzel bizonyos szempontból Curtis lett az RTL Varga Viktora, hiszen Curtis két egymást követő évben megnyert két celebrealityt az RTL-en: tavaly a Celeb vagyok, ments ki innent, idén a Nyerő Párost. Varga Viktor 2021-ben a Totem című vetélkedőt, 2022-ben a Párharcot nyerte meg a TV2-n.

Na és mi volt Curtis első posztja az Instagramon azután, hogy a Nyerő Páros győzteseként gratulált a többieknek és megköszönte a szurkolást? Hát ez.

Szombat este jelent meg Thuran Khannal közös szerzeménye, amely egy fociszurkolói himnusz, de nem a rúzsamagdis fajtából: a két rapper a fenti képen símaszkban drukkol az Újpestnek, és a középső ujját mutatja a kamerának.

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)