Egy pislogás döntötte el, hogy ki kapta a 10 millió forintot a Párharcban

Ugyanaz nyerte idén a Párharcot, aki tavaly a Totemet egy egészen bizarr feladattal.

2022. november 12., 11:08

Szerző:

Lezárult az első évada a Párharc című vetélkedő-realitynek a TV2-n, megvan a győztes pár. Itt a nagy döntő: Varga Viktor és Csoki közül az kapta meg a tízmillió forintot, aki kibírta két percig pislogás nélkül.

Nos, Csoki az utolsó másodpercekben elpislantotta magát, úgyhogy Varga Viktoréké lett a főnyeremény. Az eredmény érdekessége, mert tavaly is indított a TV2 egy új celebes vetélkedő-realityt, az volt a Totem, és annak is az egyik győztese Varga Viktor lett.

A zenész-médiaszemélyiség egyébként a győzelem kapcsán adott egy hosszabb interjút a Blikknek. Ebben elárulta, hogy egy ideig nyitott kapcsolatban éltek a párjával, de aztán a lány kérte, hogy hagyják abba és így is lett:

„azt vallom, a monogámia nem való az embereknek, nem arra vagyunk kitalálva, hogy az egész életünket egy ember mellett éljük le. A páromat is próbáltam erre rávenni, ám az egy hónapig tartó nyitott kapcsolat után Lili kérte, hogy fejezzük be, mert ő nem bírja. Megértettem, és most próbálok úgy létezni mellette ahogy ő szeretné.”

A tavalyi első évad után a Totem idén nem folytatódott. Kíváncsian várjuk, hogy a Párharcból készít-e majd új évadot a TV2.

(Kiemelt kép: TV2/Párharc)