Varga Viktor trágár kirohanást produkált a Párharcban – videó

Monoki Lehelék voltak azok, akik miatt Varga Viktor saját szavával élve idegbeteg lett a Párharc folyamán.

2022. október 26., 10:16

Szerző:

Íme a legcsípősebb jelenet a Párharc legutóbbi adásából: Varga Viktor nagyon kiakadt azon, hogy Monoki Lehel és Gyenesei Leila hogyan játsszák a TV2 játékát.

Miután a többiek megkérdezik, hogy mi történt, Varga Viktor kifejti, hogy azon húzta fel magát, hogy szerinte Monoki Lehelék nem értik a játék lényegét:

„kurva idegbeteg vagyok. [...] Nekem kell megmagyarázni olyan dolgokat, ami magától értetődő, ha eljössz egy játékba. [...] Nem értik a játék lényegét. Ők azt hiszik, a versenypályán vannak, és csak a versenyben történő dolgok működnek. És aztán, tudod, még engem kezdtek ki, hogy morálisan én meg a Lili, mi vagyunk azok, akik nem játszunk fair play-t. Számukra csak az a fair play, hogy a versenypályán A-ból B-be célt érnek.”

G.w.M hozzá is teszi, hogy ő maximálisan igazat ad Varga Viktornak, mert „Viktorék az egyik legegyenesebb figurák itt a játék során”. Az adásrészletet alább tudja visszanézni.

Varga Viktor egyébként az elmúlt napokban a Párharcon kívül a Nemzeti Lovas Színház előadásában is látható volt. A Fehérlófia című musical már csak azért is fontos a számára, mert ő szerezte a darab zenéjét – alább a főszereplőkkel látható.

(Kiemelt kép: Varga Viktor Instagramja)