G.w.M trágár beszólást kapott Csokitól Kulcsár Edinával kapcsolatban

A Való Világból ismert Csoki elég konkrét kérdéssel találta meg G.w.M-et.

2022. október 19., 08:57

Szerző:

Nagyon úgy tűnik, hogy a TV2 Párharc című műsorának idén nyári felvételekor Csoki még nem tette túl magát azon, hogy G.w.M összejött Kulcsár Edinával. VV Csoki igazi neve egyébként Tanoh Christopher, és a fiatalember az RTL Klub nézőinek lehet ismerős: a Való Világ 9. szériájában tűnt fel 2018-ban, de a játékból néhány hét után kizárták.

Nos, remélhetőleg Csokinak azóta benőtt a feje lágya és a Párharcból nem fogják kizárni, de az biztos, hogy egy igen erős, többszörös kisípolásra szoruló beszólás-kérdéssel találta meg G.w.M-et rögtön a játék elején:

„Meg akartam kérdezni már rég, de nem volt alkalom: hogy a picsába jöttetek össze Edinával? Mondd már, bazmeg, mi a fasz? Mi történt?”

A kérdésnek nem kevést élt kölcsönöz, hogy az következik belőle, hogy Csoki szinte el sem hiszi, hogy egy olyan férfi, mint G.w.M összejöhet egy olyan nővel, mint Kulcsár Edina. A kedves érdeklődésre a magyar Statham mindenesetre nevetgélve, fogpiszkálóval a szájában válaszol. Azt mondja, elkezdtek együtt dolgozni tavaly Kulcsár Edinával, aztán egyre többet beszélgettek. Majd:

„belemélyedtünk a beszélgetésekbe, és azon kaptuk magunkat, hogy Rómeó és Júlia. Nagyjából ennyi.”

A csodás jelenetet alább megtekintheti ön is.

(Kiemelt kép: TV2/Párharc)