Stohl András hatalmas balhé után beolvasott a Párharcban részegen hőbörgő celebnek

„Beteg vagy” – mondta Stohl András az eset után Csokinak.

2022. november 11., 08:16

Szerző:

Stohl Andrásnak is okozott pár roppant nehéz percet Csoki viselkedése a Párharc című műsorban a TV2-n. A Való Világból ismert realityszereplő és párja ugyanis Varga Viktorékkal együtt a döntőbe jutott a vetélkedőben, és ezt nagy bulival ünnepelték meg. Csoki azonban a kelleténél jobban felöntött a garatra.

Párja, Egedi Hedda egyből látta, hogy ebből nem sok sok jó fog kisülni, de nem akart vitába kerülni a részeg Csokival.

Csoki azt mondja, nem mindenre emlékszik az estből, annyira sokat ivott, de az biztos, hogy egy hatalmasat veszekedtek a párjával – erről felvétel is van.

A finálé napján a műsorvezető, Stohl András vonta felelősségre Csokit. Arra a kérdésre, hogy mit érez most, a fiatalember a következőket válaszolja:

„semmit. Szégyent.”

Csoki attól tart, hogy a részeg hőbörgése miatt nemcsak a döntőt fogják elveszíteni, hanem a kapcsolata is rámegy a dologra.

És még egy rövid adásrészletet ajánlunk az ön figyelmébe. Stohl András ebben Csoki szemébe mondja:

„beteg vagy”.

Csoki azt mondja, hogy a legszívesebben elbújna az egész világ elől, de hozzáteszi, hogy ő nem tartja magát betegnek, nincs szüksége szakértő segítségére. Erre Stohl András a következőket mondja:

„el lehet menni szakértőhöz, lehet kérni segítséget. Anélkül nem fog menni. [...] Beteg vagy. Én is az vagyok, én is elmentem. Csak gondold végig, hidd el, hogy tudom, hogy miről beszélek. Én végigjártam ezeket a dolgokat. Sokáig azt gondolja az ember, mert pasi, hogy ez pasis dolog, és nekem nem kell segítség. A legnagyobb pasisság az, amikor felismeri az ember, hogy kell, mert vannak olyan dolgok, amiket már nem tudsz egyedül megoldani, és amihez már nem elég a Hedda. Ebben semmi szégyen nincs.”

Alább látható a teljes jelenet.

(Kiemelt kép: TV2/Párharc)