Curtis beszólt az exének a Nyerő Párosban: lekicsinylően beszélt volt szerelmeiről

Curtis jelenlegi párjának akart szépeket mondani, korábbi párjai rovására tette ezt.

2023. október 10., 08:19

Szerző:

A Nyerő Páros című celebes reality hétfő esti részében Curtis egy feladat során szerelmet vallott a barátnőjének, Barnai Judit kosárlabdázónak.

A rapper az alább visszanézhető pillanatban a következőket találta mondani jelenlegi kedvesét összehasonlítva a korábbiakkal:

„megmondom őszintén, annyira nem volt ilyen... most vagyok a legbüszkébb, hogy ő a párom, végre felnézhetek a páromra. Olyan nőkkel voltam, akik minden szempontból tőlem függtek. Judy a kapcsolatunkban is, a magánéletben is és a sportban is olyan sikereket ért el, ami tiszteletre méltó.”

Curtis szavain Barnai Judit elsírta magát, mint mondja, már csak azért is, mert a rapper négyszemközt nem szokott ilyeneket mondani neki: ezek szerint akkor könnyebben nyílik meg, amikor forognak a kamerák.

A The Voice-ban zsűritagként szereplő médiaszemélyiségnek egyébként van egy kisfia, akit Curtis az exével, az influenszerként ismert Meszimerisz Krisztinával közösen nevel, így minden bizonnyal elsősorban rá értendő, hogy a focistából lett rapper sosem tudott felnézni rá.

Alább lehet megnézni a jelenetet.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)