Curtis megdöbbentő dolgot vallott be: egyszer ezt találta nála a takarítónő

Curtis, a rapper a Nyerő Párosban osztotta meg élete legkínosabb élményét.

2023. október 7., 07:11

Szerző:

A Nyerő Páros legutóbbi részében Curtis elárulta, mi a legcikibb sztori, ami valaha történt vele. Minderre egy játék részeként került sor: ha a párja három lehetőség közül nem találta el, hogy az adott kérdésre mi volt a rapper válasza, akkor Kabát Péter elrúgott egy labdát, amihez egy madzaggal egy szőrtelenítőcsík volt erősítve. A szőrtelenítőcsík pedig Curtis testére volt tapasztva, így minden rossz válaszért egy kis testszőrzettel fizetett a rapper.

Nos, Curtis élete legcikibb sztorijai közé nem tartozik az, amikor paranoiddá vált a droghasználattól, mert azt egy tavalyi műsorban már elmesélte. Az viszont oda tartozhatna, amikor egy férfirajongója intim fotókat küldött neki, illetve amikor egy újpesti meccs után fogdába került, de ezek helyett a helyes válasz az, amikor egy házibuli után a takarítónő meztelen nőket talált a szobájában.

Sebestyén Balázs műsorvezető rákérdezne a részletekre, de válasz-magyarázat helyett Curtis megpróbálja frappánsan kivágni magát:

„nem, hát a srácok mentek haza, akikkel aludtak! Nem velem aludtak, én egyedül aludtam! Én a takarítónőt vártam!”

Alább lehet megnézni a teljes jelenetet.

És íme Vastag Csabáék, ahogy ugyanezt a játékot játsszák, őnekik életük legcikibb sztorija ezentúl talán az lesz, hogy egyszer bementek a Nyerő Párosba.

(Kiemelt kép: RTL/Nyerő Páros)