Megdöbbenést hozott, kik lettek a Nyerő Páros első kiesői

Pont az a pár távozott a Nyerő Párosból, akiknek a szereplését a legnagyobb várakozás előzte meg.

2023. október 6., 07:22

Szerző:

Megvan az idei Nyerő Páros első két kieső versenyzője. Az RTL realityjében országosan ismert médiaszemélyiségek párjaikkal együtt vetélkednek egymás ellen, és a 8 pár közül a csütörtök esti adásban Curtis és Barnai Judit, valamint Bálint Antónia és Bársony Farkas kerültek a veszélyzónába. Az alábbi videó mutatja, hogy a szimpátiaszavazás eredménye mit hoz, azaz a két páros közül melyiknek kell elhagynia a játékot.

Nos, az eredmény az lett, hogy Bálint Antónia és párja, Bársony Farkas estek ki a játékból. Megdöbbentő, hogy pont Bálint Antónia az, akinek a visszatérése a képernyőre a legnagyobb szenzációt keltette a műsor előtt, hiszen őt már 8 éve nem láthattuk, ráadásul az is kiderült róla, hogy a vetélkedő forgatása óta szakított Bársony Farkassal. Nos, a sors, úgy tűnik, úgy hozta, hogy a nagy visszatérés meglehetősen rövidre sikerült.

Mindezekkel együtt Bálint Antónia a következőképpen beszélt arról, hogy milyen volt szerepelni a számukra roppant hamar véget ért játékban:

„fantasztikus élmény. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire meg tud érinteni, és hogy ilyen drámák zajlanak le az emberekben. Az a legjobb ebben, hogy valóban mély, őszinte emberi érzések kerülnek felszínre. Nagyon jól éreztem magam.”

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)