Még adásba sem került az idei Nyerő Páros, máris szakított belőle az egyik pár

A Nyerő Párosnak meglehetősen rossz híre van ilyen szempontból.

2023. szeptember 21., 08:13

Szerző:

Nemrég jelentették be, hogy kik lesznek a Nyerő Páros játékosai idén, és a versenyzők között lesz Bálint Antónia és párja, Bársony Farkas is. Vagyis éppen ez a hír: hogy ők már nem is egy pár.

Az RTL először azt publikálta, hogy a játékosok között lesz Curtis és párja, Barnai Judit, Varga Miklós Joe és párja, Hrovatin Csenge, Voksán Virág és párja, László, valamint Vastag Csaba és párja, Domján Evelin.

Rajtuk kívül benne lesz még a realityben Balogh Eleni, modell, szépségkirálynő és párja, Soós Dávid labdarúgó. Csatlakozik hozzájuk a TV2-ről ismert Henry Kettner vlogger a barátnőjével Kiss Rebekával, valamint Boráros Gábor profi MMA-harcos és párja, Jákli Mónika influenszer.

 Bálint Antónia és Bársony Farkas – fotó: RTL/Nyerő Páros

A nyolcadik pár pedig Bálint Antónia és Bársony Farkas kettőse. Bálint Antónia volt már szépségkirálynő, tévés személyiség, valamint fideszes önkormányzati képviselőjelölt Angyalföldön, de jelenleg hitelszakértőként dolgozik – és a Blikk szerint már nincs is együtt Bársony Farkassal, azaz a műsor felvétele és adásba kerülése között szakítottak.

Amikor Bálint Antónia az Instagramon bejelentette, hogy szerepelni fognak a Nyerő Párosban, akkor az egyik kommentelő meglepetésének adott hangot azzal, hogy dehát szerinte Bálint Antónia nemrég azt nyilatkozta, hogy szakítottak. Erre az egykori médiaszemélyiség a következő választ adta:

„nem nyilatkoztam a magánéletemről.”

Ettől függetlenül a Blikk már azoknak a pletykáknak is utánament, hogy Bálint Antónia exe, Bársony Farkas összejött-e azóta Zimány Lindával. A válasz: nem, csak együtt dolgoznak egy jótékonysági projekten.

A Nyerő Páros mindenesetre híres arról, hogy a benne szereplő párok jó része a műsor után szétmegy: a legutóbb Dudás Miklós volt kajakozó és volt nyerőpáros-játékos jelentette be, hogy véget ért a kapcsolata a tévéből megismert párjával.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)