Vastag Csaba újdonsült felesége sírva fakad a Nyerő Párosban: Rámegy az egész életünk – videó

Vastag Csaba és Domján Evelin nem sokkal az esküvőjük után mentek be a Nyerő Párosba, ami nem túl jó ómen. Itt az első videó!

2023. szeptember 15., 10:55

Szerző:

Nemrég jött a bejelentés, hogy Vastag Csaba és Domján Evelin is ott lesznek a Nyerő Páros című celebreality idei évadában. A pár idén nyáron házasodott össze, és nem sokkal később voltak a bentlakós vetélkedő felvételei. A korábban felvett műsor kész részei október 2-től kerülnek majd adásba az RTL-en.

Az első beharangozót péntek délelőtt tette közzé a csatorna azzal, hogy nemcsak a Nyerő Páros tér vissza, a Survivor is, amiben ezúttal generációk fognak összecsapni.

Nos, az idei Nyerő Párosból előzetesként mutatott első jelenetben Vastag Csaba újdonsült felesége sírva mondja a következőket:

„akkor menjen rá az egész életünk erre a játékra!”

A teljes előzetest itt lehet megnézni.

Sőt, még egy beharangozó van, ez csak a Nyerő Párossal foglalkozik.

Nagyon reméljük, hogy Vastag Csabáék élete nem fog rámenni a Nyerő Párosra, de az biztos, hogy a műsornak elég rossz híre lett, főleg azután, hogy a 2021-es évadban szereplő 8 pár fele kevesebb, mint egy éven belül szétment az adás után. Pont az elmúlt egy hétben is jött egy hasonló hír: Dudás Miklós volt kajakozó és Szigligeti Ivett a 2020-as évadban szerepeltek, ők most jelentették be, hogy a kapcsolatuk véget ért.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)