Vastag Csaba meghökkentő bejelentést tett azután, hogy kiderült, párjával szerepelni fognak a Nyerő Párosban

Vastag Csaba és Domján Evelin is szerepelnek az RTL hamarosan induló celebrealityjében.

2023. szeptember 4., 08:51

Szerző:

A múlt hét szerdán derült ki, hogy a friss házas Vastag Csaba is ott van azon celebek között, akik elvállalták, hogy égetik magukat idén a Nyerő Páros című RTL-es realityben, amit a csatorna még a nyáron rögzített, és most hamarosan kerül majd adásba.

Ha egy-egy zenész hasonló realityszereplést vállal el, a tévés megjelenéssel párhuzamosan gyakran jelentet meg új albumot vagy legalább dalt, hogy a nagyobb ismertség révén a zenéjét is többen hallgassák. Nos, szerdán jelentették be, hogy Vastag Csaba szerepel majd az RTL-en, és a hétvégén meg is jelent egy új dala, Hétvége címmel.

Sosem szabad azonban elhamarkodott következtetéseket levonni, Vastag Csaba ugyanis a következő, a fentiekhez képest meghökkentőnek ható nyilatkozatot adta a dal megjelenésének időzítésével kapcsolatban:

„nagyon bulizós dal lett. Azért időzítettük így a megjelenést, mert szeretnénk, ha a nyári bulihangulat kitartana még szeptemberben is!”

Mindezt Vastag Csaba a Bors című lapnak mondta, és az interjúban elismétli ezen kívül azt, amit korábban már hallottunk tőle, azaz azt, hogy bár korábban nagy bulizós volt, most újdonsült felesége mellett lenyugodott:

„megismertem a feleségem és már cseppet sem vágyom a bulizásra, inkább a minőségi közös időre. Korábban is voltak időszakok, amikor jobban tendáltam az egészséges életmód felé. Kertes házban nőttem fel, mindig volt saját kertben termett zöldség, gyümölcs, most a feleségemmel a saját otthonunkban is törekszünk erre.”

Még egy részlet az interjúból arról, hogy Vastag Csaba mennyire szereti a feleségének szólítani a feleségét:

„nem volt furcsa megszoknom, hogy a páromat feleségemnek szólítsam, ugyanis már az esküvő előtt is így hivatkoztam rá. Ez az egyik kedvenc szavam.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub)