Bálint Antónia további részleteket árult el a szakításáról: Az élet furcsa dolgokat tud produkálni

Bálint Antónia a Nyerő Páros felvételeikor még együtt volt Dr. Bársony Farkassal. Azóta szakítottak.

2023. szeptember 25., 10:04

Szerző:

Bálint Antónia visszatért! Az egykori szépségkirálynő-műsorvezető 8 éve már hitelszakértőként dolgozik a média világától távol. Most azonban elvállalta az RTL felkérését és volt párjával benne lesznek a Nyerő Párosban, aminek a következő évada október 2-án indul majd.

Az egy hét múlva adásba kerülő realityt még a nyáron rögzítette az RTL, de azóta Bálint Antónia kapcsolata véget ért dr. Bársony Farkassal. A következőket mondja most a szakításról a Blikk interjújában:

„a szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért. Visszatértünk a normális kerékvágásba, és ugyanúgy jöttek a hétköznapok, a problémák, ahogyan előtte. Szerintem, ha sok rossz van egy kapcsolatban, természetesen meg lehet próbálni helyre tenni a dolgokat, de ha nem megy, a terhet inkább le kell tenni. Ezt tettem, és megkönnyebbültem.”

A szakítás annyira friss még, hogy új kapcsolatot egyelőre nem keres:

„egy új szerelemre egyáltalán nem vagyok nyitott. Úgy érzem, még sokáig nem állok majd készen egy új kapcsolatra. Az élet azonban furcsa dolgokat tud produkálni. Semmi jónak nem vagyok soha az elrontója, de én magam semmit nem teszek azért, hogy ismét legyen egy párkapcsolat az életemben.”

Bálint Antónia az interjúban arról is beszél, hogy nemrég új lakásba költöztek a lányával,

(Kiemelt kép: RTL/Nyerő Páros)