Bálint Antónia 8 évig nem beszélt a magánéletéről, de most megtette: ezért szakítottak a Nyerő Páros után a párjával

Bálint Antónia először nemet mondott a Nyerő Páros felkérésére, de a párja, Bársony Farkas mondta, hogy hallgassák meg az ajánlatot.

2023. szeptember 23., 06:43

Szerző:

Kiderült, hogy az idén nyáron rögzített Nyerő Páros egyik játékospárja Bálint Antónia és Bársony Farkas. Az szintén kiderült, hogy ők már nincsenek együtt, pedig a reality-vetélkedő még adásba sem került.

„Ha már egy kapcsolat eljut oda, hogy nem annyira jó már és talán több a negatívum, mint a jó dolog benne, akkor megfogalmazódik az, hogy legyen most már nemsokára vége. Egy életünk van és érezzük magunkat inkább jól. Ha elindul egy ilyen úton egy kapcsolat, akkor utána már lehet számítani rá, hogy vége lesz hamarosan”

– mondja Bálint Antónia most az RTL-nek egy friss interjúban. Az egykori szépségkirálynő 8 évig nem volt hajlandó szerepelni a médiában, azt mondta, hogy most civil életet él és ez így teljesen jó neki. Amikor a Nyerő Párossal kapcsolatban megkeresték, akkor is rögtön nemet mondott. Párja, Bársony Farkas győzte meg, hogy azért üljenek le az RTL-lel és hallgassák meg, hogy miről van szó.

„A szakítás nem a Nyerő Páros miatt történt. Sőt, a Nyerő Páros előtt volt már egy szakítás, aztán volt nagyon rövid időn belül egy összebékülés – a Nyerő Páros ezt csak megerősítette”

– meséli Bálint Antónia, hogy nem a reality tette tönkre a kapcsolatukat, sőt, úgy érzi, csak inkább összehozta őket. Igaz, ezek után aztán nem sokkal később mégiscsak vége lett a kapcsolatának Bársony Farkassal.

„Ha véget ért valami, ami nem jó, akkor úgy gondolom, hogy annak örülni kell”

– teszi hozzá a végén Bálint Antónia, aki azt mondja, jelenleg élvezi, hogy újra szerepel a médiában, és nem zárja ki, hogy más felkéréseket is elvállal a jövőben. Nézze meg a teljes interjút alább!

(Kiemelt kép: RTL/Nyerő Páros)