Curtisnek nyilvánosan beszólt a gyermeke édesanyja - fotó

Curtis és volt párja, Meszimerisz Krisztina nem mindenben értenek egyet. 

2022. március 22., 09:29

Szerző:

Curtis tegnap este a kisfiáról tett közzé egy fotót az Instagram-oldalán, ahol a kis Doncsi éppen nyalókát eszik. A kép alá azóta özönlenek a lájkok és a kommentek, azonban nem mindenki volt elragadtatva a látottaktól. A kisfiú édesanyjától, Meszimerisz Krisztinától hamar meg is érkezett a reakció, igen erős mondattal reagált a rappernek.

„Nyalóka fél 8-kor… megütlek Attila”

- írta viccesen az édesanya a bejegyzés alá. 

Néhány hónappal ezelőtt Meszimerisz Krisztina a TV2 Tények című műsorában beszélt arról, hogy milyen a kapcsolata a rapperrel, valamint arról is, hogy időközben ő is újra szerelmes lett, ám kedvesét óvja a nyilvánosságtól. Azt is elárulta, hogy kisfia, Doncsi korábban is ismerte új párját és számára fontos volt, hogy ne bárkit vigyen a gyermeke közelébe. 

„Napi szinten beszélünk, mindenről együtt döntünk a gyerekkel kapcsolatban és Judie-val is tök normális a viszonyom. (...)Bemutattam az új páromat Atinak is, bár én már Judie-val többször találkoztam, én nagyon fontosnak tartom a jó viszonyt, mert ez leginkább a gyerekről szól. Nem szerettem volna, ha a gyerek bármit érzett volna ebből az egészből”

- nyilatkozta akkor a fiatal édesanya.

Ők is gyereket nevelnek 

Hajdú Péter a babázásról vallott: Fogalmam sem volt, mi a baja

Hódi Pamela bevallotta: lényegesen megváltozott az élete

Gombos Edina bevallotta, beszélnek-e még magyarul Amerikában nevelkedő gyermekei

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)