Hajdú Péter a babázásról vallott: Fogalmam sem volt, mi a baja

Hajdú Péter harmadik gyermeke egy hónappal ezelőtt született meg. 

2022. március 22., 07:50

Szerző:

Hajdú Péter, amiben tud segít párjának, Láng Eszternek kisbabájuk gondozása során. A műsorvezető több részletet is elárult a mindennapokról. Habár a babázás nem új dolog a tévésnek, hiszen előző házasságából már született két gyermeke, úgy véli, hogy kedvesének is jár a kikapcsolódás, ezért természetesen segít neki bármiben, a fontos feladatokat is átvállalja, ha arról van szó.

„Egyszerűen imádok apuka lenni, imádom az ezzel járó feladatokat is. Annak idején Noncsit és Dávidot is ugyanakkora izgalommal és örömmel vártam, mint Domi érkezését, és egy pillanatig sem volt kérdés, hogy nála is lesznek olyan feladatok, amiket magamra vállalok. Ilyen a fürdetés, ami amolyan apás program nálunk, vagyis minden nap hazaérek, hogy én végezhessem el ezt a kis rutint, ami egyébként jól is megy nekünk Domival. Ilyenkor van Eszternek egy szusszanásnyi ideje önmagára”

- mesélte a Ripostnak Hajdú Péter.

Láng Eszter múlt hétvégén ment el fodrászhoz néhány órára, így egyedül hagyva apát és fiát, de a kis Dominiknak már sikerült vidám perceket okoznia Hajdú Péternek. 

„Nos, Domi ezt a két órát választotta ki arra, hogy gyakorlatilag egyszerre csináljon mindent, amit egy baba csinál. Bekakilt, majd miután tisztába tettem, bepisilt. Amint átöltöztettem, azonnal bukott, vagyis büfizett, szóval jöhetett a harmadik szett ruha is. Amikor mindennel készen lettünk, sírni kezdett, én pedig kezdtem a barkóbát, mert fogalmam sem volt, mi a baja. Gondoltam, fáj a pocija, vagy a cumit hiányolja, de nem igazán jöttem rá. Végül Eszter hazajött, és mintha csak elvágták volna a sírást, Domi megnyugodott”

- folytatta a tévés.

Hajdú Péter viccesen megjegyezte, hogy az életük most leginkább a Bébi úr című meséhez hasonlít, olyan mintha a kisfiúk lenne a főnök, ők pedig a párjával, ha szükség van rájuk egyből ugranak. A műsorvezető elárulta, hogy már a kisfia etetésében is remekel, ami rendkívül fontos is, mert a párjának egyáltalán nem indult meg a teje, így a gyermekük "tápos baba". 

„Éjszaka persze, főleg Eszter kel föl hozzá, ha éhes, de amióta a kiságy bekerült a szobánkba, néha én is vállalom az etetést. Ami viszont mindig az én reszortom, az a használt pelusok házból való deportálása. Nem tűnik hálás feladatnak, de én ezt is örömmel elvégzem. Nincs ezzel semmi baj...”

- magyarázta Hajdú Péter.

Még több hír Hajdú Péterről és a kisfiáról 

Hajdú Péter megmutatta az első fotót kisfiáról

Itt az első fotó: Hajdú Péter megmutatta négyhetes kisfiát

Hajdú Péter harmadik gyermekénél nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)