Hajdú Péter harmadik gyermekénél nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat

Hajdú Péternek már nem a karrierje az első. 

2022. február 21., 15:02

Szerző:

Múlt héten született meg Hajdú Péter harmadik gyermeke, Dominik. A tévés és menyasszonya Eszter, pénteken vihették haza első közös gyermeküket a kórházból. Hajdú Péter a Borsnak mesélt kisfia érkezéséről, és azt is elárulta, igyekszik nem elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint nagyobb gyerekeinél, Dávidnál és Noéminál. 

Hajdú Péter az Instagram-oldalán osztotta meg a jó hírt követőivel, hogy 3360 grammal és 51 centivel megszületett múlt héten a kisfia. A lapnak elárulta mit érez most, hogy újra apuka lett, immáron háromszoros.

„Csodálatos érzés megfogni a kisfiamat! Bent voltam náluk az első két napban és egy családként köszönthettük a kicsit”

– kezdte a tévés, aki azt is elárulta, miben változtatja meg a kicsi érkezése az életüket. 

„Nyilvánvalóan át kell alakítanom a hétköznapjaimat. Az Összezárva műsor alatt gyakran fordult elő, hogy késve értem haza, nem voltam mindig ott, de megbeszéltük a feleségemmel, hogy mostantól kezdve minden egyes fürdetésen ott kell lennem és ott is akarok lenni. Megváltoznak a prioritásai egy embernek az évek során. Ameddig 10-15 évvel ezelőtt inkább a karrieremre koncentráltam, mostanra rájöttem, hogy a család a legfontosabb. Szeretném a kis Dominiknál nem elkövetni azokat a hibákat, amiket Noncsinál és Dávidnál. Sokszor későn értem haza és volt, hogy a munkám és a karrierem miatt nem lehettem velük. A kisfiamnál ezt nem fogom még egyszer engedni. Most értem meg azt, amikor édesapám 47 évesen azt mondogatta, hogy „Hú de jó lenne ott lenni a gyerekem esküvőjén”. 46 éves vagyok és a kis csöppségnél ugyanezt érzem. Szeretnék ott lenni Dominik esküvőjén! Azt gondolom nincs különbség gyerekszületés és gyerekszületés között. Az egyetlen ami megváltozik az emberben kisgyermekről-kisgyermekre, az a szülői tudat. Az idősebbeknél még lazán neveltem őket… Már félreértés ne essék, most is laza vagyok, de egyre többet gondolkodom azon, hogy hú de jó lenne, tényleg ott lenni az esküvőjén, amikor a kisfiam kimondja az „igen”-t”

– tette hozzá Péter, akinek a legidősebb gyermeke, Noémi és a legkisebb, Dominik között éppen 13 év a korkülönbség. 

Ők is haraosan szülői örömök elé néznek:

Nádai Anikónak és Hajmásy Péternek kisfia lesz

Stohl András ötszörös apuka lesz

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislányukat, Kamillát májusra várják

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagram-oldala)