Hajdú Péter gyerekei belenéztek apjuk telefonjába, kiderült, új szerelme van

Így bukott le Hajdú Péter gyerekei előtt új szerelmével.

2021. november 12., 08:07

Szerző:

Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter szerepel Polgár Árpád és Polgár Tünde videósorozatában, a DuplaRandiban a YouTube-on. A teljes, egyórás beszélgetést alább lehet megtekinteni. A felvétel egyik legérdekesebb mozzanata az, amikor a műsorvezető arról beszél, hogy párjával sem a gyermekei, sem a nyilvánosság előtt nem akarták felfedni kapcsolatukat, amíg egészen biztossá nem válnak a dologban – de a gyerekek mégis megtudták.

Hajdú Péter azt mondja, a fia és a lánya a telefonjába belenézve látták, hogy apjuk valakivel üzeneteket vált, és a dologról beszámoltak édesanyjuknak, Sarka Katának is.

„Mondtam, hogy bujkáljunk, mert nem akarom azt még, hogy megírják. A gyerekek miatt sem akartam. Úgy volt, hogy egyszer Dávidka kileste. Úgy volt benne a telefonomban, hogy Lng – hogy Láng Eszter. Írogattunk egy applikáción egymásnak, ráadásul nem is SMS-t, applikáción, és valahogy kileste. És én nem tudtam. És elmondta Noncsinak, a nővérének, aki már rafináltabb volt, és az Instán megtalálták. Nyilván ezt elmondták az anyukájuknak, tehát gyakorlatilag már tudta az a kör. És akkor folyamatosan faggattak a gyerekek, és volt egy pont, amikor elmondtam. Mert én azt mondtam nekik, hogy csak azt a lányt fogom bemutatni nekik, akivel komolyan gondolom”

– meséli Hajdú Péter az alábbi interjúban. Láng Eszter hozzáteszi, hogy nem szeretne pótanyja lenni a gyerekeknek, az volt a célja, hogy a barátjuk legyen. A 46 éves műsorvezető és szerelme jelenleg babát várnak, erről ide kattintva olvashatja el a részleteket korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)