Az megvan, hogy miért fontos Hajdú Péternek, hogy fia szülessen?

Hajdú Péter menyasszonya hamarosan születendő gyermekével kapcsolatban meglepő dolgot árult el.

2022. január 25., 13:39

Szerző:

Hamarosan megszületik Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter első közös gyermeke, és a leendő anyuka a Borsnak adott interjút várandóssága utolsó időszakáról. Ebből kiderül többek között, hogy a kismama már egy ideje mindenhova egy előre bekészített bőrönddel megy, hátha beindul a szülés, Hajdú Péter pedig sosem némítja el a telefonját, ha nincsenek együtt. Ez egyébként különösen izgalmassá teheti az Összezárva Hajdú Péterrel új részeinek forgatását, mivel az alábbi, tegnap esti poszt szerint ezek jelenleg zajlanak.

Az interjúból több más érdekesség mellett kiderül, a pár hogyan választotta ki a programozott császármetszés időpontját:

„az orvos kijelölt egy hetet és ezen belül volt egy pici mozgásterünk. Petivel osztottunk, szoroztunk és hallgattunk a megérzéseinkre. Illetve mivel a február nálunk nagyon mozgalmas, hiszen többen is abban a hónapban születettek a családban, olyan napot választottunk, amelyik a lehető legtávolabb van egy ünnepelt szülinapjától.”

Szóba kerül még a névválasztás témája is, erről a következőket meséli Láng Eszter:

„komoly bajban lennénk, ha történetesen lányt várnék. Akkor ugyanis a dolgok jelen állása szerint nem is tudnánk elnevezni őt. A fiúnevekben sem volt köztünk egyetértés egy darabig. Peti főként a klasszikusabb nevek mellett kardoskodott, míg én az újhullámos nevek felé hajlottam inkább. Végül egyetlen olyan nevet találtunk, aminek a hallatán mindketten felkaptuk a fejünket, így végül lesz mit beírni az anyakönyvbe.”

Névválasztás – íme, mások mit nyilatkoztak erről a témáról

Oláh Gergőék sorshúzással döntötték el ötödik gyermekük nevét, íme, mi lett

Tóth-Hódi Pamela elmondta, szerintük mit jelent lányuk, Evolet neve

Berki Krisztián egyedül döntötte el, mi lesz születendő gyerekük neve

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)