Végre kiderült Hajdú Péter születendő kisbabájának a neme

Elérzékenyülve mesélt a kicsiről.

2021. szeptember 8., 07:15

Szerző:

Hajdú Péter és kedvese nehéz időszakon vannak túl, mivel tavaly nyáron egy ikerterhességet veszítettek el, majd Eszternek sikerült ismét teherbe esnie, de komplikáció lépett fel, aminek során az élete is veszélybe került, végül műteni kellett. A tragédiák után viszont most úgy tűnik, minden rendben van és hamarosan szülők lesznek. Eszter terhessége ezúttal problémamentes, a kicsi pedig szépen fejlődik.

Bár elővigyázatosságból nem szívesen beszélnek a terhességről, sőt babonából még a babaszobát sem rendezték be, a műsorvezető hétfőn azért megosztott egy képet szerelméről, amin már látható kerekedő pocakja is. 

A Borsnak pedig nemrég némi vonakodás után a kicsi nemét is elárulta!

„Kisfiúnk lesz. Nagyon várjuk már.”

– mondta Hajdú Péter elérzékenyülve, majd azt is hozzátette, a kicsi szobáját ősz végén rendezik majd be, de addig is szükség lesz néhány átalakításra.

„A gyerekek, Dávidka és Noncsi szobái természetesen megmaradnak, a gyerek nappalit fogjuk átépíteni, hogy legyen külön helye a picinek is.”

A műsorvezető végül azt is hozzátette, elég nagy lesz a korkülönbség Sarka Katával közös gyerekei és az érkező baba között, de tudja, hogy mindig számíthatnak majd egymásra:

„Már az első reakciójuk nagyon aranyos volt, amikor meghallották, hogy új tesó érkezik. Szeretettel várják és szerintem, amikor csak tehetik, ők is kézben tartják majd a picit. Óriási kaland vár ránk, tényleg egy érzelmi hullámvasút az egész, nagyon boldogok vagyunk.”