Curtis beszólt Majkának, és elárulta, szerinte miért bocsátották meg neki a drogozást az emberek

Curtis tegnap lett 34 éves, és miközben a rapper Geszti Péternek adta a születésnapját, Majka is szóba került.

2023. szeptember 1., 09:48

Szerző:

Majka nem köszöntötte fel tegnap Curtist a születésnapján, de arra igazán nem foghatta, hogy megfeledkezett róla, mert mostanában a csapból se víz folyik, hanem a labdarúgóból lett rapper-médiaszemélyiség. Curtis csak az RTL-en három műsorban szerepel most párhuzamosan: a The Voice-ban az énekhangokat zsűrizi, bár nem énekes, a Sztárboxban bokszol, bár nem bokszoló, valamint a Nyerő Párosban... nyer? Hát ezt majd meglátjuk, az mindenesetre biztos, hogy Curtis tavaly már nyert egy realityt ugyanezen a csatornán.

Csütörtökön, azaz a születésnapján Curtis ezen kívül az Adom a napom című reality-interjúműsorban szerepelt a VIASAT3-on, és Geszti Péter műsorvezetőnek a rapper elmondta, hogy Majka nem köszöntötte fel aznap – pedig ő viszont elküldte jókívánságait Majkának, egykori előadópartnerének augusztus 5-én, amikor Majka 44 éves lett. Igen, a két rapper között 10 év és 1 hónap a korkülönbség.

A Blikk összefoglalója szerint az Adom a napom élő adásában a következő is elhangzott, visszatekintve Curtis múltjára a drogokkal, amit ezek szerint a közönség (és főleg az RTL) mostanra megbocsátott neki, ha egyáltalán haragudtak miatta valaha:

„Curtis úgy érzi, a drogozás miatt megbocsátottak neki az emberek, mert nem bántott senkit, a szeretteit leszámítva, s nem más pénzéből költött kábítószerre.”

Mondanánk, hogy nézze vissza a teljes adást vagy legalább annak egy-két izgalmas részletét, de ezt a VIASAT3 nem teszi lehetővé, inkább most már a jövő heti vendégeket ajánlja: érkezik majd Kokó, Nagy Ervin, Wolf Kati és Németh Kristóf.

És még egy random infó Curtis Instagramjáról: a rapper a születésnapjára egy szaunát vett magának az új házába. Bár ezt egy szponzorált posztban tette közzé, így könnyen lehet, hogy túl sokat nem kellett fizetnie az ajándékért.

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)