Curtis a pénzt adja, a párja így beszél a házimunkáról: Evidens, hogy megcsinálok mindent

Curtis és párja elmesélték: „a ré­gi elvek, a régi normák szerint élünk”.

2023. október 25., 09:47

Szerző:

Curtis és szerelme, Barnai Judit jelenleg a Nyerő Páros című műsorban vetélkednek a győzelemért az RTL-en. A rapper és a kosárlabdázónő most a hot! magazinnak adtak interjút, amiben többek között a kapcsolatuk kezdeteire is visszaemlékeznek, de talán érdekesebb a jelenjük.

Curtis így beszél arról, hogyan alakult ki a munkamegosztás a párjával:

„Judy végzi a házimunkát, egyszerűen azért, mert mondta, hogy ezt ő szeretné. Amikor összeköltöztünk, elkezdtem mosogatni, és rám szólt, hogy ne tegyem, mert úgyis újra elmosogat majd.”

Minderről a kosárlabdázónő így beszél a Bors szerint:

„evidens, hogy megcsinálok mindent, ebből nincs vitánk. Nem mondok olyat, hogy fél évig én végeztem el minden házimunkát, most ő jön. Eszembe sem jut. Tudja, hogy én rendbe rakok mindent. Atti szereti is, ha kivasalom a pólóját, az ingét, ha kikészítem a ruháját a fellépések előtt. Mindig megkérdezem, hogy mit szeretne felvenni, megnézzük, hogy azon kell-e vasalni, összepakolok, berakok neki plusz parfümöt, haj­waxot, fogkefét, fogkrémet.”

Az érem másik oldala, hogy a páros kezdettől fogva közös kasszán van, ami náluk az alábbi beszámoló szerint azt jelenti, hogy mindent a férfi fizet (kivéve azt, amit nem). Curtis így fogalmaz:

„elő nem fordulhat, hogy Judy fizet egy vacsoránál. Persze volt már rá példa, de nálam evidens, hogy a férfi fizet. A ré­gi elvek, a régi normák szerint élünk. A férfi megkeresi a pénzt, a férfi fizet. Attól függetlenül a nő is dolgozik; Judynak a kosárlabdázás a munkája, azért kap fizetést.”

A pár egyébként most a Nyerő Párosban egy olyan kihívást teljesített, amiben a tériszonyukat kellett legyőzniük.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)