Curtis és Gáspár Bea viszálya hamar a rasszistázásig fajult: Ennyire hiányzik a kábszi?

Curtis reagált a Gáspár család Fradi-botrányára és a rasszista skandálásra, amit Gáspár Bea nem vett jó néven, és már indult is az adok-kapok.

2023. október 11., 07:56

Szerző:

A hétvégén a teljes Gáspár-család kint volt a Fradi-meccsen, és az ott történtekre Curtis is reagált. Merthogy a szurkolók rasszista skandálással reagáltak a realityszereplők feltűnésére a VIP-páholyban, valamint a következőt kiabálták kórusban:

„Győzike, Győzike, fideszes gecike!”

Curtis Újpest-szurkolóként nyilván nagy ellendrukkere a Fradinak, és a történtekre ő is reagált egy Instasztoriban, azonban nem a rasszista megnyilvánulásokat ítélte el, hanem megindokolta, hogy miért van ellenérzés őbenne is Gáspárékkal szemben, akiket eddig sosem lehetett focimeccsen látni:

„tudod, Győzike, a probléma a MIÉRT-tel van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások.”

Nos, erre Gáspár Bea Instaszotriban reagált hétfő este, egyrészt kiemelve a rasszizmus definícióját a Wikipédiáról, majd a következőket üzenve Curtisnek:

„sajnos, még a csapból is a meccsen történt sajnálatos dolgok folynak. Nem tudom, hogy Curtis milyen okból utál ennyire minket. Engem nem érdekel, ha utál, de a népeket ne hergelje! Tulajdonképpen semmivel sem különb, mint a férjem. Nem is értem a felháborodásának az okát! Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Ezt nem Győző mondja, hanem én! Akinek nem tetszik és nagyon fáj, olyannyira, hogy ez már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre és kötöztesse be ezt a sebet, mert még elvérzik! Gyógyulást a betegeknek! Köztük Curtis Barátomnak is!”

A gasztroceleb küldött privát üzenetet is a rappernek, aki azonban nem válaszolt neki, így Gáspár Bea megosztotta azt is. A következőket tartalmazza:

„drága barátom! Soha semmilyen platformon nem nyilatkoztunk rólad negatív hangnemben! Nincs miért! Nem ismerjük egymást, nincsenek közös programjaink, te az RTL-nél vagy, mi a TV2-nél. [...] Nyugodtan legyél magadnak, csedben, ne a népeket uszítgatva ellenünk! Mellékesen megkérdezném, hogy téged ki fizet ezért, hogy ennyire utálj minket? Mert még az a jobbik eset, ha fizetnek érte, mert ha alapjáraton vagy ilyen rasszista, az ultragáz, amikor egy olyan csatornánál dolgozol, ahol állítólag hirdetik az elfogadást! Kérdezem én még egyszer: mi mikor bántottunk téged? Esetleg mikor pangáltuk a közvéleményt ellened? Mert ezt a reakciót nem tudom mire vélni tőled! Vagy ennyire hiányzik a kábszi? [...]”

Egy idő után megérkezett Curtis válasza a TV2 49 éves sztárjának, szintén Instasztoriban. A 34 éves rapper így válaszol, felütésnek többszörösen leöregezve Gáspár Beát:

„csókolom, Bea néni. Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. 1. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ezt a gyönyörű sportágat, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak a klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, pénzben nem mérhető! 2. A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem c*gányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel gádzsózzátok a magyar embereket. 3. Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta!”

Curtis azzal zárja a posztját, hogy ezzel lezártnak tekinti az ügyet. Nem úgy Gáspár Bea, aki erre is válaszolt, méghozzá a következőket:

„köszönöm a megszólítást! Örülök, hogy illemtudó vagy! Amúgy azt hittem, öregebb vagy tőlem! Mindegy, örülök, hogy megtiszteltél a válaszoddal! Győző bácsi, aki egyébként velem egyidős (49), köztudottan gyógyszerfüggő, de olyan szerencsés, hála Istennek, hogy sokan azt hiszik, 34, veled ellentétben, aki simán 54-nek látszik! Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni, sem neked, sem másnak! Figyeld a postást, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a Fradi VIP-be, ha tökös vagy, eljössz, és együtt nézzük a meccset, kisfiam!”

Gáspár Bea a #agyűlöletnempálya címkét teszi oda az üzenete végére, valamint azt is, hogy #hajráFradi.

Huh.

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagramja)