Ennyire gyűlölik Gáspár Győzőéket: trágárság és botrány a Groupama Arénában

Gáspár Győző és családja fradimeccsre látogatott ki, botrány lett belőle. Ők is nyilatkoztak az esetről.

2023. október 10., 07:44

Szerző:

Gáspár Győző, a felesége, Gáspár Bea, valamint két lányuk, Virág és Evelin együtt nézték meg a Ferencváros-Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzést.

Azonban amint a szurkolók egy csoportja kiszúrta a családot a lelátón, trágár és rasszista rigmust kezdtek skandálni. A versikék egy részét jobb nem elismételni, de többek között a következők is elhangoztak:

„Győzike, Győzike, fideszes gecike!”

Szem- és fültanúk szerint a hangosbemondó felszólította a skandálókat a „sportszerű szurkolásra”, de ennek nem túl nagy meglepetésre nem volt foganatja, így a realityszerepléseiről híres médiaszemélyiség és családja így nézték végig a meccset.

A sztorit a Blikk írta meg, és meg is kérdezte Gáspárékat az esetről. Győzike többek között a következőket nyilatkozta utólag:

„Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni.”

A mentális problémákkal küzdő médiaszereplő az Instagramon több fotót is posztolt a meccsről, de az incidenst konkrétan nem említi. Az alábbi poszt azonban mintha mégiscsak reflektálna a történtekre.

„A Fradi nem egy csapat. A Fradi körül kialakult egy életérzés, amit fradizmusnak is hívnak. És ettől mindez egy nagy családként működik. A szurkolók is részesei ennek a családnak. Aki igazi szurkoló, annak ezt nem is kell mondjam, úgy szeressék ezt a családjukat is, mint az igazit”

– írja Gáspár Győző.

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagramja)