Fogyás: Gáspár Evelin 15 év alatt 40 kilót adott le, most felháborodott – „ezt a munkát teszik tönkre”

Gáspár Evelin felháborodottan nyilatkozott a fogyásával kapcsolatosan.

2023. július 19., 11:59

Szerző:

Gáspár Evelin fel van háborodva, mert az interneten egy átverés terjed. Csalók Gáspár Evelin arcát és nevét engedély nélkül felhasználva reklámoznak egy diétás terméket, aminek fogyasztóhatása egyáltalán nem bizonyított. A médiaszemélyiség csak annyit tud tenni, hogy a közösségi médiában kampányol a csalók ellen, úgy tudja, a rendőrség tehetetlen, mert ha egy oldalt le is tiltanak, hamarosan jön a következő.

„Tizenöt éves kő kemény munka áll amögött, ahogy most kinézek. Ezt a munkát teszik tönkre az ilyen hirdetések és ebből már nagyon elegem van! Rendszeresen és nagyon keményen edzek, személyi edző segítségével. Közben egy bőrfeszesítő kezelésre is járok, hiszen a fogyás után erre is szükség van. Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom, és ehhez nem használok semmiféle csodaszert. Ráadásul akaratlanul is felelősnek érzem magam az ilyen, nevemmel reklámozott kamuszerek miatt. Csak a bűnözők és a Jóisten tudja, milyen kemikáliákat kevernek össze, hogy aztán gyógyszertárként értékesítsék. Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben és ez szörnyű és elfogadhatatlan!”

– fakadt ki Gáspár Evelin a Ripost című kiadvány szerint. Gáspár Győző lánya egyébként pár évvel ezelőtt nyilatkozva a súlyáról azt mondta, hogy ez alatt a 15 esztendő alatt 110-ről kb. 70 kilóra ment le a súlya, de a legfrissebb fotóit elnézve azóta valószínűleg még többet fogyhatott, szóval a különbség talán már 40 kilónál is több.

(Kiemelt kép: Gáspár Evelin Instagramja)