Gáspár Győző 100 milliós luxusautóval gyorshajtott, Instavideójában büszkén mutatja, mennyivel lépte át a sebességhatárt

Gáspár Győző büszkén mutatja, hogy átlépte a sebességhatárt a luxusautóval, a biztonsági övet sem használta.

2023. augusztus 7., 13:56

Szerző:

Meghökkentő poszttal jelentkezett hétfő délelőtt Gáspár Győző az Instagramon. Egy McLaren 600 Spider típusú autót mutat be, amiben a haverjával mentek is egy kört. A poszt több képet és videót tartalmaz, ez utóbbiak közül az egyik azt mutatja, hogy az országosan ismert médiaszemélyiség lakott területen hajt, a biztonsági övet be nem csatolva.

A poszt utolsó videója nem lakott területen készült menet közben, hanem szemlátomást lakott területen kívül egy mellékúton, ahol a sebességhatár 90 km/h. Ennek a videónak a témája azonban konkrétan a sebesség: Gáspár Győző partnere direkt azt videózza, hogy a limitet jócskán átlépve, 115 km/h-val száguldanak a keskeny úton.

A Blikk összeállítása szerint használtan 50-70 millió egy ilyen autó, de újonnan 100 millió felett is lehet az ára.

Hiába kísérte hatalmas felháborodás az Árpád-hídi gyorshajtó által okozott halálos balesetet a múlt hónapban, a közösségi médiában még mindig fel-felbukkannak olyan személyek, akik szemlátomást menőnek gondolják az ön- és közveszélyes magatartást a forgalomban. Mintha a vezetés közben szelfizés nem lenne épp elég meggondolatlanság, Ajkay Ádám DJ, a Darwin-díj várományosa az alábbi képhez még oda is írja, hogy:

„szerinted mennyivel mentem?”

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagramja)