Gáspár Győző és Gáspár Bea albérletben laknak a megnövekedett energiaárak miatt

Gáspár Győző és Gáspár Bea tavaly novemberben döntöttek a költözés mellett. 

2023. március 9., 07:21

Szerző:

Gáspár Győző és Gáspár Bea a megnövekedett energiaárak mellett tavaly ősszel úgy döntöttek, hogy Salgótarjánból Budapestre költöznek egy időre. A házaspárnak a költözés pont jól jött ki, mert a fővárosban dolgoznak, így nem kellett ingázniuk a két város között. Azonban egy dologban nagyon nincs egyetértés közöttük. 

„Tavaly november óta albérletben lakunk Győzővel. Nem véglegesen, de a salgótarjáni házunk téli fűtése túl drága lett volna, ráadásul a munka is a fővároshoz köt most minket, így ez tűnt a legjobb döntésnek”

- mondta Gáspár Bea a Story magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Gáspár Győző felesége arról vallott, hogy sok minden hiányzik nekik a saját otthonukból, de ezzel a férje nem teljesen értett egyet:

„Nem bírtuk megszokni. Hiányoznak a terek, itt semminek nincs úgy helye. Nagyon sok olyan dolog hiányzik otthonról Győzőnek is, nekem is, ami a mindennapjainkat kerekké tette”

 - nyilatkozta Gáspár Bea.

Gáspár Győző azonban az elégedetlenségének adott hangot ezzel kapcsolatban:

„Nekem semmi nem hiányzik, én örülök, hogy itt vagyok, az, hogy Beának nem tetszik, ő menjen egyedül haza, én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, mit nyavalyog, neki semmi nem jó, semmi nem tetszik, már meg van kergülve egy kicsit”

- mondta tévésztár.

(Kiemelt kép: Gáspár Győző Instagramja)