Gáspár Győző és Valkusz Milán be akartak kerülni a Sztárban sztárba, csak egyiküknek sikerült

Kiderült egy név, aki biztosan versenyez majd idén a Sztárban sztárban, és egy másik is, aki biztosan nem.

2023. január 19., 10:17

Szerző:

A héten derült ki, hogy mikor érkezik a Sztárban sztár következő évada. A 9. szériában újra változik a zsűri összetétele: Makranczi Zalán helyére egy páros érkezik, méghozzá Tóth Andi és Marics Peti.

A zsűri összetétele tehát már ismert, de azt még nem jelentették be, hogy milyen hírességek vetélkednek majd a műsorban. Egy név azonban már biztos: a Blikk a TV2 közleményét idézi, amelyben megerősíti, hogy Valkusz Milán lesz az egyik versenyző. Ez azért figyelemre méltó, mert az egyik új zsűritag, Marics Peti a zenésztársa Valkusz Milánnak, így felmerül a gyanú, hogy a zsűri egyik tagja nem fogja tudni objektíve értékelni barátját-kollégáját. Erre a TV2 válasza a következő:

„a Sztárban Sztár történetében korábban is volt arra példa, hogy a zsűriben olyan híresség foglalt helyet, akinek a zenésztársa versenyző volt, így ha valóban ott van az énekesek között Valkusz Milán, ez most sem okoz majd gondot.”

És amint azt ön a címből akkor bizonyára kikövetkeztette már, Gáspár Győző viszont nem lesz ott a versenyzők között idén sem. Vele kapcsolatban a Blikk egy ismerőst szólaltatott meg, aki a következőket mondta arról, hogy a mentális problémáiról is ismert médiaszemélyiség már el is kezdett felkészülni a sztárutánzós műsorra, de végül mégsem tartott igényt a TV2 a részvételére:

„már el is kezdte a felkészülést, még egy angoltanárhoz is beiratkozott azért, hogy tökéletesítse a kiejtését, ha esetleg külföldi dalokat kellene előadnia. A promóvideó forgatása előtt azonban a műsor készítői jelezték, mégsem számolnak vele.”

Mindezt maga Gáspár Győző is megerősítette a Blikknek.

(Kiemelt kép: a Sztárban Sztár Instagramja)