Két éve külön él gyermeke anyjától a Sztárban sztár énekese, most válnak

Horváth Boldi kisfia már hét éves, a Sztárban sztárból is ismert énekes azt mondja, a házassága sosem működött igazán.

2022. szeptember 21., 11:50

Szerző:

Horváth Boldit a legtöbben a Kelemen Kabátban frontembereként ismerik, de a tévénézők számára ismerős lehet a 2020-as Sztárban sztár versenyzőjeként is. A zenész a Tények Pluszban beszélt arról, hogy már évek óta megromlott a viszonya a feleségével, csak közös, most hét éves gyermekük tartotta őket együtt.

„Években mérhető, amíg mi nem voltunk túl jóban. [...] Az utolsó időszakban a [gyermekünk] kedvéért voltunk együtt, hogy ne túl fiatalon érje ez a dolog”

– mondja Horváth Boldi, hozzátéve, hogy pont a Sztárban sztár alatt volt, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy ezt a házasságot nem fogják tudni folytatni, nem volt túl sok közös az énekesben és feleségében.

Házassága történetéről és Máté születéséről a következőket meséli:

„minálunk ez nem egy tervezett gyerek volt, és eléggé hamar született. Sajnos az ilyen helyzetekben elég nagy a kockázata annak, hogy az ember még nem ismeri annyira a másikat. Úgy igazán a mi kettősünk szerintem soha nem működött. [...] Valószínűleg ha ez a gyermekáldás nem történik meg, akkor mi sok időt nem töltöttünk volna együtt.”

Mindezzel együtt békében válnak el egymástól a feleségétől, Horváth Boldi azt mondja, hogy most inkább felszabadult, mint elkeseredett.

Íme a teljes riport.

(Kiemelt kép: Horváth Boldi Instagramja)