Molnár Gusztáv szexuális tartalmú sms-eket küldött idegen nőknek, ezért válik

Molnár Gusztáv lebukott a felesége előtt. 

2022. augusztus 5., 07:13

Szerző:

Mint megírtuk, véget ért Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házassága. A színész felesége most őszintén vallott arról, hogy mi vezetett idáig. Kiderült, hogy a sztár még olyan üzenetet is küldött neki, ahol a haláláról írt, de ez természetesen nem volt igaz. 

„Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni”

- mesélte Fazekas Vivien a Blikknek.

Kiderült azonban az is, hogy Molnár Gusztáv nem volt a leghűségesebb mostanában:

„Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el”

- nyilatkozta a színész felesége.

A lap megkereste Molnár Gusztávot is, aki állította, hogy fogalma sem volt arról, hogy véget ért a házassága, mert nem látta, amit kiírt a felesége és nem is beszélt vele.

Minden Molnár Gusztávék megromló házasságáról 

A terrorizálás ellenére anyagilag támogatja Molnár Gusztávot a felesége

Molnár Gusztáv az elvonóról terrorizálta a feleségét

Molnár Gusztáv már ott is hagyta az elvonót

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)