Molnár Gusztáv már ott is hagyta az elvonót

Molnár Gusztávnak nem tetszett az intézmény.

2022. augusztus 2., 13:25

Szerző:

Molnár Gusztáv egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy bevonul egy rehabilitációs intézménybe azért, hogy legyőzze a függőségét. Most azonban kiderült, hogy a színész már ott is hagyta az elvonót, mert úgy érezte, hogy az a hely nem neki való volt. A sztár felesége, Molnár-Fazekas Vivien szólalt meg az üggyel kapcsolatban.

„Guszti bent volt, de kijött. Azt mondta, az a hely nem neki való, nem elég jó... Senki sem lehet biztos benne, hogy valóban végig fogja csinálni, hiába tudja ő is, hogy ez az egyetlen esélye, nem tudunk mit tenni. Ezeket a döntéseket neki kell meghoznia. Mindenesetre kedden egy másik rehabilitációs központba vonul be, megpróbálja újra”

- mondta Molnár-Fazekas Vivien a Borsnak.

Mint megírtuk, a színész és a felesége nemrégiben szakítottak. A pár próbálja megmenteni a házasságukat, erről beszélt részletesebben az RTL Klub műsorában a színész felesége, aki bízik benne, hogy még újra egymásra találnak a férjével. 

„Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat”

- mesélte a műsorban a színész felesége néhány héttel ezelőtt. 

Még több hír a szakításukról

Videó - Molnár Gusztáv felesége kamerák előtt szólalt meg a szakításukról

Molnár Gusztáv és felesége cáfolják, hogy szakítottak volna

Molnár Gusztáv meglepő bejelentéssel reagált a szakításáról szóló hírekre

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)