Molnár Gusztáv és felesége cáfolják, hogy szakítottak volna

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien nem szakítottak, de tényleg nehéz időszakon vannak túl.

2022. július 1., 08:08

Szerző:

A héten Fazekas Vivien azt nyilatkozta, hogy szétköltözött a Drága örökösök színészeként megismert férjétől, Molnár Gusztávtól. Ebből kézenfekvőnek tűnik, hogy szakítottak, hiszen a Nyerő párossal szintén ismertté vált feleség többek között a következőket mondta:

„igen, igaz, Guszti most nem él velem... Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad.”

Csütörtökön Molnár Gusztáv is megszólalt a szakítással kapcsolatban a közösségi médiában. A következőt írta arról, hogy igaz-e a szakításukról szóló hír:

„nem igaz. Külföldön vállaltam munkát. Az nekem ugyanaz.”

Ha a fenti pár mondat nem lenne elég egyértelmű, az RTL Klub meg is kereste a csatornához szerződött színészt és feleségét a hírrel kapcsolatban. Mindketten azt mondták, hogy nem kívánnak nyilatkozni, de emellett cáfolták a hírt, hogy szakítottak volna. A történetükről a Fókusz című műsor által készített összeállítás alább tekinthető meg, ebben a házaspár korábbi nyilatkozatai alapján arról van szó, mennyi nehézségen mentek át az elmúlt egy évben.

Molnár Gusztáv és felesége életük legnehezebb évét élték át

Molnár Gusztáv öngyilkossággal fenyegetőzött a felesége előtt: mentő vitte el a színészt

Molnár Gusztáv felesége vallott a színész állapotáról: Féltem, nem tudom megállítani

Molnár Gusztáv lemondott fia felügyelt láthatásáról

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)