Molnár Gusztáv öngyilkossággal fenyegetőzött a felesége előtt: mentő vitte el a színészt

A szomszédok mesélték el mit láttak.

2022. május 4., 07:37

Szerző:

Öngyilkossággal fenyegetőzött a gödöllői otthonában Molnár Gusztáv. A történtekről a közelben lakók számoltak be, akik a szirénázásra és a villogó fényekre figyeltek fel. A Blikk úgy tudja, hogy azért érkezett rendőr a színész házához, mert öngyilkossággal fenyegetőzött a felesége, Molnár-Fazekas Vivien előtt. 

„Először csak egy rendőrautót láttunk, az egyenruhások bementek a házba, nem sokkal később mentő érkezett, ami később elszállította Gusztit”

- mesélte a Blikknek egy közelben lakó, aki hozzátette, hogy a színész nem volt jó állapotban, de a felesége is megviseltnek tűnt, mintha sírt volna.

A lap úgy tudja, hogy a rendőröket azért riasztották, mert Fazekas Vivien félt, nehogy tragédia történjen. A pár állítólag veszekedett és a színész felesége azt mondta, hogy máshol alszik, erre reagálhatott így Molnár Gusztáv. Korábban a színész volt felesége állította, hogy részegen bántalmazta a közös gyermeküket.

„Már a kapcsolatunk során is voltak problémáink Gusztival, és előfordult, hogy bezárkóztunk a fiammal a szobájába, mert féltünk tőle. Sajnos, később sem lett jobb a helyzet, a saját hibáiért pedig Benedeket hibáztatta, azt mondta a gyereknek, hogy azért készült ki, mert ritkán látja. Szegény nem akart már az apjával lenni, de ment, mert félt, hogy miatta lesz öngyilkos. Az sem volt ritka, hogy Guszti annyira részeg volt, hogy a párja, Vivien hívott engem, vagy írt nekem: vigyük el Benedeket, mert nincs ott biztonságban”

- mondta tavaly augusztusban a színész volt felesége a Blikknek. Molnár Gusztáv is vallott korábban arról, hogy alkoholproblémái voltak.

A Blikk felkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályát, akik megerősítették az információikat: 

„A járőrök 2022. május 2-án 21 óra 50 perckor jelentek meg egy gödöllői háznál, ahonnan egy öngyilkossággal fenyegetődző férfiről kaptak bejelentést. Bántalmazásról szóló jelzés, feljelentés nem érkezett, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak hozzá, akik megfigyelésre kórházba vitték”

- közölték a lap megkeresésére. 

Molnár Gusztáv szűkszavúan, de reagált a történtekre:

„Mostanában sokszor vagyok magam alatt, bipoláris depresszióval diagnosztizáltak, ennek az az oka, hogy nyolc hónapja elvették tőlem a kisfiam, csak felügyelt kapcsolattartás lehetséges. Említettem itthon, hogy ennek nincs értelme, el kell dobnom az életemet. A feleségem, Vivi egy ismerősünknek mesélte ezt, ő hívta az illetékes szervet. Az egésznek az az oka, hogy rettenetesen hiányzik a gyermekem. Alapvetően szeretem az életemet, nem akarom eldobni magamtól, de nyolc hónap küzdelem az sok, az ember néha belefárad.”

- mondta. 

A színészt állítólag a kistarcsai Flór Ferenc kórházba szállítottak akkor, ám végül tegnap már távozhatott onnan. A pár között azonban azóta már minden rendben lehet, ugyanis a színész tegnap egy közös fotót is közzétett a feleségével. 

„Néha ki kell mozdulni. Örülök neki hogy ez a szép lány a feleségem”

- írta a bejegyzésében.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Még több Molnár Gusztáv ügyéről 

Molnár Gusztáv elismerte, hogy nem először ütötte meg a fiát augusztusban

Molnár Gusztáv új fejleményt árult el gyermekbántalmazási ügyéről

Molnár Gusztáv elmondta, miért ütötte meg a fiát: Kapott tőlem egy pofont, azóta nem láttam

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)