Molnár Gusztáv új fejleményt árult el gyermekbántalmazási ügyéről

„Nem akartam a médiában sárt dobálni, de most már annyit elárulok, hogy...” – kezdi vallomását a Nyerő páros sztárja.

2021. október 28., 14:09

Szerző:

Még a nyáron jött a hír, hogy a Drága örökösökből ismert Molnár Gusztávot volt élettársa megvádolta azzal, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Ekkor már leforgatták a Nyerő páros azon évadát, ami jelenleg megy az RTL Klubon, de a csatorna azt mondta, hogy a már elkészített realitytől eltekintve felfüggesztik az együttműködést Molnárral mindaddig, amíg az ellene folyó eljárás le nem zárul. Ekkor a 35 éves színész azt nyilatkozta, hogy jó apának tartja magát, de azóta nem beszélt az ügyről – egészen máig.

Születésnapja alkalmából tette ki Molnár Gusztáv az alábbi posztot az Instagramra, amelyben egyébként Kabát Pétert dicséri, de az egyik kommentelő teljesen más témájú kérdést tett fel. Ezt:

„Gusztáv, ön valóban bántalmazta a gyermekét olyannyira, hogy a gyermeke retteg öntől? Ez szörnyű, és egyben félelmetes is, hogy ilyen vádak után ön nem védi meg magát, és tovább megyek, itt posztolgat jelentéktelen ostobaságokat.”

Erre válaszolva Molnár Gusztáv a következőket írta:

„várom, hogy a hivatalos szervek végezzék a munkájukat. Ezzel kapcsolatban nem akartam a médiában sárt dobálni a gyermekem anyukájával. Ő állított valamit, ami nem úgy történt. Egyébként most már annyit elárulok, hogy nincs ezzel kapcsolatban ellenem semmi. Szerintem az anyuka se gondolta át, hogy nem kellett volna újságokat megkeresni.”

Íme a szóban forgó poszt.

Molnár Gusztáv és felesége egyébként a Nyerő páros legutóbbi részében éles konfliktusba került L.L. Juniorral – azzal vádolta meg a rappelt, hogy lenézi a nőket. Erről részletesebben egy külön cikkben írtunk, amennyiben még nem olvasta, kattintson ide!

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)