Az RTL Klub felfüggesztette az együttműködést Molnár Gusztávval, de a Nyerő párosban benne lesz

A színész jó apának tartja magát, párja szerint exe bosszúhadjárata a gyerekbántalmazási ügy.

2021. augusztus 17., 10:05

Szerző:

Hétfő reggel jött a hír, hogy Molnár Gusztáv ellen gyerekbántalmazási ügy indult. A Drága örökösökből ismert színészről azt állítja volt élettársa, Dancsecs Ildikó, hogy a férfi ittasan megütötte 8 éves, közös kisfiukat. Maga Molnár Gusztáv is reagált a vádakra, de munkaadója, az RTL Klub, valamint új párja, illetve leendő anyósa szintén.

Az RTL Klub közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, ami szerint a csatorna felfüggeszti együttműködését Molnár Gusztávval az eset tisztázódásáig. Eszerint:

„Nem elfogadható számunkra, ha a műsorainkban szereplő színészek neve gyermekbántalmazási üggyel kerül összefüggésbe, ezért az RTL Magyarország az ügy részleteinek végleges tisztázásáig felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval. Ennek fényében a sorozatot gyártó produkciós cég úgy döntött, hogy Molnár Gusztáv most nem folytathatja a forgatást a Hotel Margaret című sorozatban, amelynek munkálatai jelenleg is zajlanak. Az eddig vele elkészült jeleneteket a produkció újból le fogja forgatni egy, a későbbiekben kiválasztásra kerülő új színésszel. Molnár Gusztáv és jelenlegi párja a Nyerő Páros című realityben látható lesz még idén, de a műsor forgatása jóval a most történt események előtt már lezárult, az adások felvételről lesznek láthatók.”

A Fókuszban Molnár Gusztáv azt mondta, hogy tiszta a lelkiismerete és jó apának tartja magát, és tagadja, hogy gyermekbántalmazó lenne. Azt mondja, ő is most tudta meg a rendőrségtől, hogy eljárás indult ellene, vádat emeltek ellene, de nem gyermekbántalmazással kapcsolatban, hanem garázdaság miatt jelentették fel.

Arról pedig itt írt a Blikk, hogy Molnár Gusztáv szerelme, Vivien, valamint Vivien édesanyja úgy látja, hogy két éve folyik a harc a színész és volt párja között, és ennek elsősorban a kisfiú issza meg a levét. Szerintük Dancsecs Ildikó bejegyzése, ami szerint a bántalmazás megtörtént, nem más, mint „bosszúhadjárat”, „mocskolódás”, illetve „sárdobálás”.

(Kiemelt kép: RTL Klub / Fókusz)