Molnár Gusztáv és felesége szakítottak

A Nyerő párosból ismert sztárpár, Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien egy ideje már nem élnek együtt.

2022. június 30., 08:15

Szerző:

Molnár Gusztávot a szélesebb nagyközönség a Drága örökösök szereplőjeként ismerhette meg először, majd a színész és felesége, Fazekas Vivien részt vett a tavalyi Nyerő párosban. Ezzel párhuzamosan napvilágra került Molnár Gusztáv és gyermeke anyja közötti, a gyermekkel kapcsolatos vita durva részletei, és a színész alkoholproblémáiról is szó esett.

A Blikk tudta meg, hogy Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien már nem élnek együtt, és erről meg is kérdezték a feleséget, aki megerősítette az értesüléseket:

„igen, igaz, Guszti most nem él velem... Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad.”

Fazekas Vivien hangsúlyozza, hogy nem feltétlenül végleges a szakítása, de Molnár Gusztáv alkohol- és mentális problémái nem teszik tovább lehetővé, hogy együtt éljenek. Azt mondja, a férjének akarnia kell a gyógyulást és tennie is az érdekében, ennek hiányában ő mint feleség nem igazán tud neki segíteni:

„amíg ő nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába állok mellette. Most nem élünk egy fedél alatt, de beszélünk telefonon, nem engedtem el a kezét. Nem hagyom cserben, nem fordulok el tőle, de egyszerűen tovább nem akarhatom én, hogy jól legyen, hanem ezért neki kell megharcolnia. Most egy darabig külön lakásban folytatjuk az életünket, mert ez kell ahhoz, hogy csinálja a terápiát, gyógyuljon, magára fókuszáljon. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat.”

Fazekas Vivien reméli, hogy a férje, akivel 2020-ban házasodtak össze, bemegy egy rehabilitációs klinikára egy hosszabb kúrára a gyógyulás reményében. Ő maga a saját jövőjével kapcsolatban így fogalmaz:

„nekem most meg kell nyugodnom, és a fiammal foglalkoznom. Szeretnék dolgozni, a gyermekemmel lenni, elmenni nyaralni. Egyszerűen csak élni! Szomorú vagyok a történtek miatt, de nyugodtabb is, amióta meghoztuk ezt a döntést.”I

Molnár Gusztáv Instagramján az utolsó poszt egy napos, a Fazekas Viviennel közös képhez a férj a következőket írta:

„szeretem a nyarat, de a szerelemnél nem ér semmi többet. Hálás vagyok az életemnek, hogy ilyen feleségem lehet. Köszönök mindent, Vivi”

Frissítés!

Azóta Molnár Gusztáv az Instagramon egy bejelentéssel, az RTL Klubnak pedig feleségével együtt, de roppant szűkszavúan cáfolta, hogy szakítottak volna.

Az előzmények, amik ide vezettek

Molnár Gusztáv öngyilkossággal fenyegetőzött a felesége előtt: mentő vitte el a színészt

Molnár Gusztáv felesége vallott a színész állapotáról: Féltem, nem tudom megállítani

Molnár Gusztáv lemondott fia felügyelt láthatásáról

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)