Molnár Gusztáv felesége vallott a színész állapotáról: Féltem, nem tudom megállítani

A színész nemrégiben öngyilkossággal fenyegetőzött.

2022. május 12., 09:26

Szerző:

Mint megírtuk, nemrégiben öngyilkossággal fenyegetőzött a gödöllői otthonában Molnár Gusztáv. A történtekről a közelben lakók számoltak be, akik a szirénázásra és a villogó fényekre figyeltek fel. Később a színész is reagált a történtekre a közösségi-oldalán. Most pedig a felesége, Fazekas Vivien mesélt a kálváriájukról.

Fazekas Vivien elmondása szerint férje új párja nem könnyíti meg a helyzetüket. Valamint a színész felesége elmesélt egy történetet, ami feltehette a pontot az i-re Molnár Gusztávnál. A kisfiú azt mondta neki, hogy „apa, én téged úgy szeretlek, mint a másik apukámat, Andrást” - ezzel a kisfiú az édesanyja új párjára utalt.

„Guszti nincs jól. Hosszú hónapok óta nem hagyják, hogy édesapa legyen, az új vagy másik 'apuka' pedig kés volt a szívében”

- mesélte Fazekas Vivien a Story magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

A színész felesége elárulta, hogy a gyerekért folyó harc, valamint az egész ügy nem csak Molnár Gusztávot viselte meg, de őt is, mert az egész életükre rátelepedett. Fazekas Vivien úgy gondolja, hogy ezek a lelki dolgok válthatták ki a férje bipoláris depresszióját is és amikor öngyilkossággal fenyegetőzött nagyon megijedt, ezért kénytelen volt szakemberhez fordulni.

„Féltem, nem tudom megállítani, nem akartam, hogy valami butaságot csináljon”

- mondta el Fazekas Vivien az okát annak, hogy miért hívta ki a rendőröket és a mentőket.

A támogató feleség most mindenhová elkíséri a férjét, valamint Fazekas Vivien azt is elmondta, hogy Molnár Gusztáv jár pszichológushoz és pszichiáterhez, valamint a gyógyszereit is szedi. Ám hozzátette: bízik abban, hogy a dolgok megoldódnak a férje kisfiával. Molnár Gusztáv szintén megszólalt az ügyben:

„Remélem, most már hamarosan lezáródik minden ügyünk mert nagyon szeretném visszakapni a kisfiamat. Szerencsére a betegségemet felismertük és kezeljük is, a családom nagyon sokat segít ebben. Talán ami a legnehezebb, az igazságtalanság, amivel nap mint nap meg kell küzdenem” 

- nyilatkozta a színész.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Még több Molnár Gusztáv ügyéről 

Molnár Gusztáv elismerte, hogy nem először ütötte meg a fiát augusztusban

Molnár Gusztáv új fejleményt árult el gyermekbántalmazási ügyéről

Molnár Gusztáv elmondta, miért ütötte meg a fiát: Kapott tőlem egy pofont, azóta nem láttam

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)