Molnár Gusztáv reagált az öngyilkossággal fenyegetőzésével kapcsolatos hírekre: Túl sok rossz dolog történt meg velem

Molnár Gusztávot a mentők vitték el, íme mit ír ő maga a történtekről.

2022. május 4., 13:15

Szerző:

Molnár Gusztávról szerda hajnalban jött a hír, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött, és ki kellett hívni rá a rendőröket, majd a mentők vitték el. A Drága örökösök című sorozatból és a Nyerő páros című realityből ismert színész most az Instagramon reagált arra, hogy megjelentek az állapotával kapcsolatos cikkek. A következőket írja, gyakorlatilag megerősítve a szemtanúktól szerzett értesüléseket:

„köszönöm szépen, jól vagyok. Lehetett olvasni rólam ma az újságokban. Igen pár napja megzuhantam. Túl sok rossz dolog történt meg velem. Sajnos van, aki nem mindig olyan erős, mint azt elvárják tőle. Én is ember vagyok, és el tud szakadni a cérna. 8 hónapja élek egy nonszensz élethelyzetben. De most új erőre kaptam, és nem engedem be mostantól a rosszat az életembe. Csak a jóra koncentrálok. Tényleg köszönöm az aggódó üzeneteket. Egy nagyon rossz hírt nagyon rosszul kezeltem. Ennyi. Szépnapot mindenkinek.”

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Még több Molnár Gusztáv ügyéről 

Molnár Gusztáv elismerte, hogy nem először ütötte meg a fiát augusztusban

Molnár Gusztáv új fejleményt árult el gyermekbántalmazási ügyéről

Molnár Gusztáv elmondta, miért ütötte meg a fiát: Kapott tőlem egy pofont, azóta nem láttam

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)