Molnár Gusztáv lemondott fia felügyelt láthatásáról

Érdekes fordulat Molnár Gusztáv ügyében. 

2022. június 8., 07:33

Szerző:

Mint megírtuk, a gyanú szerint tavaly augusztusban Molnár Gusztáv bántalmazta a fiát, ezért azóta csak felügyelet láthatás mellett találkozhatott a gyermekével. A Blikk úgy tudja, hogy a színész saját maga mondott le a felügyelt láthatás jogáról, valamint a legutóbbi időpontokat is kihagyta és a májusi gyámügyi tárgyaláson sem volt ott. 

„Csak kéthetente hétvégenként láthatom a gyereket, felügyelet mellett. Volt egy alkalom, amikor nem mentem, mert pszichiátriára kerültem, bevonultam. Kórházban voltam, ezért nem mentem, ez igaz. Fura ez a felügyelt kapcsolattartásos dolog, hogy kéthetente van egy vagy két órád beülni egy szobába a gyerekeddel, a sarokban pedig ül egy szakember és jegyzetel”

- mondta nemrégiben Molnár Gusztáv Lakatos Leventének egy interjú során.

 A színész egyik ismerőse megszólalt a lapnak:

„Egyszerűen nem ment el, és nem is szólt senkinek, hogy ne várják. Ezután jelezte a hatóságnak, hogy nem látja értelmét a felügyelt kapcsolattartásnak, ezért lemond róla. Érthetetlen a döntése, de ezt persze, bármikor megváltoztathatja. Az más kérdés, hogy vajon így hogyan épül közte és a fia között tovább a bizalom...”

- mondta a névtelen forrás.

A színész volt párja szűkszavúan ugyan, de szintén megszólalt az ügyben. Nem cáfolta az állításokat, de nem is mondta ki, hogy valóban igaz lenne az információ. Hozzátette, hogy ebben a történetben a legfontosabb a kisfia, akinek a jövőjére és az érzéseire tekintettel kell lenni.

„Az elmúlt fél év során számtalanszor nyilatkozott Gusztáv a közös gyerekünkről, miközben azon kesereg, mennyit árt ez a fiunknak. Amikor több nyilatkozat után odáig jutok, hogy nem bírom tovább csendben tűrni azt a rengeteg hazugságot, amivel végigjárja a médiát, ezért megszólalok, hogy megvédjem a fiamat, rendszerint azonnal meg is kapom, hogy miért kell a médiában „háborúzni”, miért nem lehet ezt a „négy fal között” intézni. Éppen ezért most nem szeretnék erről a témáról nyilatkozni, ugyanakkor cáfolni sem fogom. Bevett retorika, hogy amit ő nyilatkozik, az nyilvánvalóan megkérdőjelezhetetlen igazság, amit „őszintén” oszt meg a nagyközönséggel, miközben én csak egy vádaskodó, bosszúálló ex lehetek, akinek egyetlen célja tönkretenni őt. Attól – sajnos – nem tudom megóvni a fiamat, hogy a nagy nyilvánosság előtt őt vonják felelősségre az apja magánéleti problémái, pszichés és alkoholgondjai miatt, amikkel köztudottan évek óta küzd, s amik nem a jelen helyzettől alakultak ki”

- mondta Molnár Gusztáv gyermekének édesanyja.

Még több Molnár Gusztáv ügyéről 

Molnár Gusztáv elismerte, hogy nem először ütötte meg a fiát augusztusban

Molnár Gusztáv új fejleményt árult el gyermekbántalmazási ügyéről

Molnár Gusztáv elmondta, miért ütötte meg a fiát: Kapott tőlem egy pofont, azóta nem láttam

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)