A terrorizálás ellenére anyagilag támogatja Molnár Gusztávot a felesége

Molnár Gusztáv felesége még így is sok mindent megtesz a férjéért. 

2022. augusztus 4., 08:08

Szerző:

Mint megírtuk, Molnár Gusztáv az elvonóról terrorizálta a feleségét, Molnár-Fazekas Vivient. A fiatal feleség azonban ennek ellenére a férje mellett áll és maximálisan támogatja. Kiderült, hogy a nő anyagi támogatást nyújt a színésznek, valamint főz is rá. Most kiderült, hogy miért vállalja be mindezt. 

„Sok a munkám, így az előző elvonón is csak hétvégente tudtam meglátogatni. Most egy hétig Szlovákiában lesz a családjánál. Nem hiszem, hogy találkozunk, de természetesen ha a másik elvonón szüksége lesz valamire, igyekszem majd megadni neki. Ez eddig is így volt. Ha nem ízlik neki az étel, főzök, vagy ha bármire szüksége van, viszem, esetleg küldök neki pénzt, hogy megvehesse. Nincs egyszerű helyzetben, hisz nincs munkája, költségei azonban vannak, én pedig túlságosan lelkiismeretes vagyok ahhoz, hogy csak úgy a sorsára hagyjam, ezért támogatom anyagilag. Minden segítséget megadok, ami a gyógyulásához szükséges, ám ezt egyedül kell elérnie, ezt a lépést csak ő teheti meg”

- nyilatkozta a Blikknek Molnár-Fazekas Vivien.

Kiderült, hogy a válást egyik fél sem sürgeti, ugyanis nem tudják, hogy van-e közös jövőjük. Molnár Gusztáv felesége elmondta, hogy akkor tudnak majd együtt maradni, ha a színész tényleg lemond az alkoholról és új életet kezd, de ő mindent megad neki, ami a gyógyuláshoz szükséges.

A színész volt párja is üzent Molnár-Fazekas Viviennek a közösségi médiában, egy régi poszt alatt:

„Most mit gondolsz a zaklatásról, ami miatt kiröhögtetek és »bosszúállásként« állítottátok be a feljelentésemet? De a többi kijelentésedre is vissza fogunk térni hamarosan... Mindenesetre a poklok poklát átérzem, amit mostanában át kellett élned. Isten hozott!” 

További hírek Molnár Gusztávról

Molnár Gusztáv már ott is hagyta az elvonót

Videó - Molnár Gusztáv felesége kamerák előtt szólalt meg a szakításukról

Molnár Gusztáv és felesége cáfolják, hogy szakítottak volna

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)