Nyári Dia ellenfele a Sztárboxról: Menő lenne, ha meglenne az első női kiütés

Nyári Dia és Járai Kíra lesz a most vasárnapi Sztárbox női párosa.

2023. november 9., 10:17

Szerző:

Nyári Dia annak idején szinkronúszó volt, most maratonokat fut, de a küzdősportok újdonságot jelentenek neki most, hogy elvállalta a Sztárboxot. A következőket mondja:

„nagyon távol állok ettől a sportágtól, amit utólag bánok. Mert szerintem ha fiatalon vagy gyerekkoromban kezdtem volna el, akkor tök ügyes lehettem volna benne – most is az vagyok, szeretném azt hinni –, de tényleg, akkor tök magas szintre juthattam volna szerintem.”

Az ellenfele Járai Kíra lesz, akivel már korábban is összeszólalkoztak a most vasárnapra előirányzott meccs kapcsán. A szinkronrendező-médiaszemélyiség a covid időszakában kezdte el a küzdősportokat, de az éles verekedés eddig kimaradt neki. Most a következőket mondja:

„tökmindegy, hogy ki lesz az ellenfelem, ez nem befolyásolja az edzést. [...] Menő lenne, ha meglenne az első női kiütés.”

Mindez a Fókusz című műsorban hangzott el az RTL-en, alább lehet megnézni a teljes riportot.

Vasárnap még Pintér Tibor és Dobrády Ákos, valamint Curtis és Szegedi Fecsó is verekedni fog a tévében. Kellemes kikapcsolódást, tartalmas szórakozást kívánunk minden nézőnek.

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)