Nyári Dia kemény beszólást kapott: Nagyobb bajban vagy, mint gondoltam

Nyári Dia a Sztárbox című műsorban fog verekedni az RTL-en, és leendő ellenfele nem vette jó néven az egyik kiszólását.

2023. október 16., 10:08

Szerző:

Nyári Dia és Járai Kíra lesznek egymás ellenfelei az RTL Sztárbox című műsorában, amiben, amint arra a címből következtetni lehet, sztárok, vagy legalábbis médiaszereplők fognak egymással bokszolni.

A Fókusz péntek esti adása az alábbi riportot tartalmazta, és az adás után Járai Kírának lett pár keresetlen szava Nyári Diához.

Járai Kíra szinkronrendező vasárnap este a következőket írta az Instagramon a Barátok köztből is ismert színésznőnek:

„most már nyilvános, hogy az első ellenfelem Nyári Dia lesz. Én nem akartam üzengetni – főleg, hogy a sajtótájékoztatón volt alkalmunk szemtől szemben kommunikálni –, de a Fókusz után megszólítva érzem magam. Szóval a Te szavaiddal élve Dia: a »makacs tény« az, hogyha az egyetlen aduászod egy bokszmeccs előtt, hogy sokkal fiatalabb vagy nálam, akkor nagyobb bajban vagy, mint gondoltam. Én kifejezetten örültem, hogy a korkülönbség eddig egyáltalán nem volt téma ebben a műsorban, senkinek nem jutott eszébe felhozni. Nem tolta ezt maga előtt védőpajzsként, nem használta mentségként egy 40-en túli versenyző sem, a fiatalabbak pedig nem kérkedtek a fiatalságukkal, hiszen ezek valóban makacs, megváltoztathatatlan tények, viszont ez a verseny nem erről szól, hanem éppen azokról a tényezőkről, amelyeken tudunk változtatni. Sok sikert!!”

Az alábbi poszt tartalmazza a fentieket.

(Kiemelt kép: Nyári Dia Instagramja)